Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав до сите шо ги памтам и ме памтат. Рестото нека се пријават на рецепција погласен да сум тро следната собиранка.
Суптилен специјален поздрав до филијалата непушачи која дремеше надвор само ради дружбата.
Поучен од првата собиранка таму, овој пат повеќето време го поминав ко вратар. Добро де, со бонуси си се частев од време на време. И не беше па толку ладно.

Generalen заклучок: ТОП сте си поминале...епа, наздравје и така, како вчера, во добро друштво и забава да ви мине на сите цела следната 2013 година.

П.С. Ако некој добие на лото нека почести некое евро (тричетиристотини де, за следеќата), ако е гага, најмасовна ќе биде ;)

Поздрав до сите шо ги памтам и ме памтат. Рестото нека се пријават на рецепција погласен да сум тро следната собиранка.
Суптилен специјален поздрав до филијалата непушачи која дремеше надвор само ради дружбата.

G-Unit Не-пушачи надвор Grew.

Одлично си поминав.

Топ собиранче стварно! Поздрав до екипица од претходните две собиранки на кои присуствував (СтатусКво, Саладин, ПринцесОфИвл<3, Бебуш и тако даље) и до луѓето што вчера ги запознав (Mary Poppins :) , Добро Познат што стварно ми е од негде познат!, Сусаро, Алкарина ја знам од парк ама вчера сврзавме муабет :), Индиско оревче и уште неколку други на кои не им ги запамтив никовите -.-)
Исто така посебен поздрав до фацата што ја испеа песничката од Бетмен, најјак си <3 и уште еден посебен до шмекерот што ја пееше чаирска романтика, ептен си фраер!
Се на се, јас топ си пројдов:love:

Топ собиранче стварно! Поздрав до екипица од претходните две собиранки на кои присуствував (СтатусКво, Саладин, ПринцесОфИвл<3, Бебуш и тако даље) и до луѓето што вчера ги запознав (Mary Poppins :) , Добро Познат што стварно ми е од негде познат!, Сусаро, Алкарина ја знам од парк ама вчера сврзавме муабет :), Индиско оревче и уште неколку други на кои не им ги запамтив никовите -.-)
Исто така посебен поздрав до фацата што ја испеа песничката од Бетмен, најјак си <3 и уште еден посебен до шмекерот што ја пееше чаирска романтика, ептен си фраер!
Се на се, јас топ си пројдов:love:
Ќе си дигнам акции до небо сега, кој ќе ги спушти :)

Џабе дојдов. Не ја запознав Princess Of Evil

Ама добро, бар се расклопив од смеење ко ја пееше педерчево наше I want to break free...:icon_mrgr:

We are not singing that song because it's easy, but because it's gay!

Jonh F. Mercury

:icon_lol:

Не знам кој ја пееше ( :pos: не ми се верува ), ама не е педер дечкото, убаво кажа дека се солидаризира со геј популацијата зошто половина час пред тоа го окарактеризираа (ти) како хомофоб :) хахахаха

Не знам кој ја пееше :)pos: не ми се верува ), ама не е педер дечкото, убаво кажа дека се солидаризира со геј популацијата зошто половина час пред тоа го окарактеризираа (ти) како хомофоб :) хахахаха
Ама нашиот педер за време на неговата изведба главен беше, ко да се соживеа :icon_lol:

Без навреда Ш :)

А јас кретен скроз заборавив на собиранкава...ќе си гризнам од ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom