Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Па коа ти викав да си легнеш, ти нее ќе го чувам форумот, ете ти сеа :D
Остај аман, откако ја видов АнФем не ми се оди на собиранка...боље хорор ке гледам. :D

Топ помин, баш душа ми бараше за топ помин. King B одлично го испеа караокето, Max Legend браво за оригиналноста. Баш ми е ќеф шо упознав нова крв као ЏинЏер, Mary Poppins, Шкорпион, Biggus Dickus... И посебно поштуем шо се видов со олд скул старите фаци као Тончи, Кајзер, Статускво, Дарки, Бидик, Суси, итн.
Aх да, ќе забораев топ изненаџење шо се појави Индиско оревче.

Cut power.

kooperativa, фала за ајварчето. :(
Го чекам преку пошта! :)
Донесе мила човекот, специјално за тебе. Ама не знаеше дека си ни арбајтен у иноземство... :)
што ми беше зборот...
Јас си поминав многу убаво, си ги видов тие што си ги сакам, запознав и други кои ќе ги сакам :), со еден збор ТОБ.
Нека ви е мака што не се појавивте.
AnFem и Forest Gamp ни недостасувавте, ама оправдано е за вас.... :love:

Донесе мила човекот, специјално за тебе. Ама не знаеше дека си ни арбајтен у иноземство... :)
што ми беше зборот...
Јас си поминав многу убаво, си ги видов тие што си ги сакам, запознав и други кои ќе ги сакам :), со еден збор ТОБ.
Нека ви е мака што не се појавивте.
AnFem и Forest Gamp ни недостасувавте, ама оправдано е за вас.... :love:

Ти да се нацрташ на скајп, рапорт под итно!

Не сум на арбајтен ма, јас љубам овде! :icon_lol:

Супер си поминаф, запознав еден куп форумџии, срцки сте сите бе, алал да им е на храбрите кои го фатија микрофонот, Werther парче напраи :)
Тие што не дојдоа нека си ги гризет прстињата!

ако ви било толку убаво шо сте барале некои во 11.30h дома, некои во 1.00h ???? ако било толку ЈАКО ќе сте останеле до 3-4 сабајле...утре е викенд....
im-just-saying.jpg

ако ви било толку убаво шо сте барале некои во 11.30h дома, некои во 1.00h ???? ако било толку ЈАКО ќе сте останеле до 3-4 сабајле...утре е викенд....
Ај не туку мрчи кога немаше храброст да се појавиш. :P Кој не бил нема право на мрчење.
Иначе супер беше. Јас не пеев зашто греота беа присутните, сите беа супер луѓе, ама поштовање до тие што пееја (y)

Може некој немал пари за афтер парти... А може и бил доволно пијан на собиранката... или и двете :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom