The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па коа ти викав да си легнеш, ти нее ќе го чувам форумот, ете ти сеа
Остај аман, откако ја видов АнФем не ми се оди на собиранка...боље хорор ке гледам.Па коа ти викав да си легнеш, ти нее ќе го чувам форумот, ете ти сеа![]()
Де бе па и ти, не е се така како што изгледа, а за другото постои MasterCardОстај аман, откако ја видов АнФем не ми се оди на собиранка...боље хорор ке гледам.![]()
Мислам дека се имаме запознаено ја и ти.Кај најде слика од мене?![]()
Не бе, не е се така како што изгледа, можеби и полошо еДе бе па и ти, не е се така како што изгледа, а за другото постои MasterCard![]()
Донесе мила човекот, специјално за тебе. Ама не знаеше дека си ни арбајтен у иноземство...
Донесе мила човекот, специјално за тебе. Ама не знаеше дека си ни арбајтен у иноземство...
што ми беше зборот...
Јас си поминав многу убаво, си ги видов тие што си ги сакам, запознав и други кои ќе ги сакам, со еден збор ТОБ.
Нека ви е мака што не се појавивте.
AnFem и Forest Gamp ни недостасувавте, ама оправдано е за вас....![]()
Ај не туку мрчи кога немаше храброст да се појавиш.ако ви било толку убаво шо сте барале некои во 11.30h дома, некои во 1.00h ???? ако било толку ЈАКО ќе сте останеле до 3-4 сабајле...утре е викенд....
ако ви било толку убаво шо сте барале некои во 11.30h дома, некои во 1.00h ???? ако било толку ЈАКО ќе сте останеле до 3-4 сабајле...утре е викенд....