Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мор. Имам друга обавеза.
Плус и имам/ав баеги за пишуење.Ама ко Френсис Форд Копола, гол допола, на полојна го стајф за утре изутрина.
Имав две неодложни обврски. Инаку ќе идев. Да се видам соМандрак ако не и на Вертер да му попием раќијата.
Ти? Шо? ИМаш добиено и стомако те боли?
Ам?
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:17 ---
И ја. Тебе што, не те пуштија од дома ли?

Не мор. Имам друга обавеза.
Плус и имам/ав баеги за пишуење.Ама ко Френсис Форд Копола, гол допола, на полојна го стајф за утре изутрина.
Имав две неодложни обврски. Инаку ќе идев. Да се видам соМандрак ако не и на Вертер да му попием раќијата.
Ти? Шо? ИМаш добиено и стомако те боли?
Ам?
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:17 ---

Не, јас сум грда, влакнеста и дебела феминистка. Не сум добра појава, па се социјализирам само преку нет.

Не, јас сум грда, влакнеста и дебела феминистка. Не сум добра појава, па се социјализирам само преку нет.
иди ма. Има сеа за 139 денари, комплет, три брича (еден за симитка, еден за подмишки и едне за бркојте и брадата), плус у комплето иде и автершејв, да ти мириса подпазувје и меѓуножке саглам, и на миено и на светој и има и пена за бричење.
Само бугарски мислам е...комплетот.

Шо не кажа.Гајрет ќе сторев, ќе те забањав, забричев и после ее. Таман симитка ипол.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:22 ---
Еве уш еден грд, немиен и небричен. Феминизиран.

иди ма. Има сеа за 139 денари, комплет, три брича (еден за симитка, еден за подмишки и едне за бркојте и брадата), плус у комплето иде и автершејв, да ти мириса подпазувје и меѓуножке саглам, и на миено и на светој и има и пена за бричење.
Само бугарски мислам е...комплетот.

Шо не кажа.Гајрет ќе сторев, ќе те забањав, забричев и после ее. Таман симитка ипол.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:22 ---

Еве уш еден грд, немиен и небричен. Феминизиран.

Добро, ќе го решиме проблемот со длакавоста, ами што правиме со вишокот маснотии, целулитот, стриите, огромната тртка на носот, бубуљиците? Некои работи не можеш тек така лесно да ги промениш. :(

Добро, ќе го решиме проблемот со длакавоста, ами што правиме со вишокот маснотии, целулитот, стриите, огромната тртка на носот, бубуљиците? Некои работи не можеш тек така лесно да ги промениш. :(

Тртката со ханзапласт. Бубуљиците со клирасил и шо не бива, ќе цедиме. Целулит, стрии? Маснотии.

Мори, ко че те натрти МАЖ,. па ќе плесне по гз, па ќе сурфа до прва дупка, макар и била шупка. Еееее, рече Летко: кој не ебел жена со бркови, не може да рече дека ебел. А тек ако е со брада како Драгиша МИлетиќ. И стрии ќе ти исчезнат и целулит ќе се сотакви. Море и маста ќе ти се истаи.
За се има лек. А за нешо и превез на очи.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:33 ---
Ајт, лека ви ноќ.

Тртката со ханзапласт. Бубуљиците со клирасил и шо не бива, ќе цедиме. Целулит, стрии? Маснотии.

Мори, ко че те натрти МАЖ,. па ќе плесне по гз, па ќе сурфа до прва дупка, макар и била шупка. Еееее, рече Летко: кој не ебел жена со бркови, не може да рече дека ебел. А тек ако е со брада како Драгиша МИлетиќ. И стрии ќе ти исчезнат и целулит ќе се сотакви. Море и маста ќе ти се истаи.
Ајт, лека ви ноќ.
Ои бре лечи се вештеру еден... :pos:

Ајт, лека ви ноќ.

Летко ти е тежок хипокрит, едно вика, а друго става на форум. Му ја виде ли лепотицата у тоа подгорумот за фотографии?
Камо среќа за мене да беше така лесно, немаше сега да си бидам невинка. :(

danielle-with-bag-head.jpg

madame-devere-bearded-lady-240kk021010.jpg

Za Let 3

bearded%20lady.gif

AnFem

bearded+lady.jpg

OSHO-Lover

Ајт ојодв да поспијам...
--- надополнето: 29 декември 2012 во 00:40 ---
Летко ти е тежок хипокрит, едно вика, а друго става на форум. Му ја виде ли лепотицата у тоа подгорумот за фотографии?
Камо среќа за мене да беше така лесно, немаше сега да си бидам невинка. :(

danielle-with-bag-head.jpg

Имат крастајци, за раздевичуење....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom