Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
До 1 у кафич, после се иде некаде на афтерче.
--- надополнето: 26 декември 2012 во 12:47 ---
До 1 у кафич, после се иде некаде на афтерче.
ланското афтерче беше супер бе :)
--- надополнето: 27 декември 2012 во 06:12 ---
Пак вратари ќе бидат сите што се на тутун?
а ти ќе идеш бре? :D

МОЗЕ ДА СЕ ДОНЕСЕ И НЕКОИ ОУТСАЈДЕРИ СО НЕ СЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОВ ИЛИ СТРИКНО САМО ЧЛЕНОВИ??

МОЗЕ ДА СЕ ДОНЕСЕ И НЕКОИ ОУТСАЈДЕРИ СО НЕ СЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОВ ИЛИ СТРИКНО САМО ЧЛЕНОВИ??
Може, само без претерување (да не го викнеш цел фудбалски тим) :)

А во јануар ќе праиме пак ?:) Пошо тешко за утре...

Ќе сака ли некој да ме чека на плоштадот на пример и да одиме заедно оти сама не знам да стигнам до местото?

Update: Сигурни сме јас, Тетекс фан ^ и RedStarFan ..Може и уште некој од навивачкава багра ќе ни се приклучи :)
Тој коњаникот нека не се глупира нека доаѓа.
--- надополнето: 27 декември 2012 во 20:44 ---
Ќе сака ли некој да ме чека на плоштадот на пример и да одиме заедно оти сама не знам да стигнам до местото?
Ќе ти излеземе во пресрет :)

Moi во 21 и 15 можеш да бидеш? Баш кај фонтаната што гледа накај тренд. Треба и bebush да ја приберам попосле натака. Werther нек чека кај швајцарска амбасада или може исто на фонтаната заедно со тебе.

Moi во 21 и 15 можеш да бидеш? Баш кај фонтаната што гледа накај тренд. Треба и bebush да ја приберам попосле натака. Werther нек чека кај швајцарска амбасада или може исто на фонтаната заедно со тебе.
саладин, ти ко дечиња од градинка да собираш хахахахахахахахахахх.

Бев пред малку до локалот и си ги ставив на тест гласовните способности. Дали дека бев трезен, дали дека беше празно - УЖАС БЕВ.
Ако случајно се фатам за микрофон, значи дека сум многу пијан и дека е најдобро да ми го отштекате микрофонот :)

Има доста екс-ју и доста странски песни. А тоа што нема - ќе најдеме на YouTube :)

Нормално, караокето може да започне малку подоцна во вечерта...

јас мислам дека ќе прерасне во натпревар во “кој полошо ќе испее“ :D
дал на трезно ил пијано, ........ ќе биде интересно(y)

срцево ми го стопи постов:love: колку е убаво вака само женско кога ќе ти се понуди да те чека, да ја земеш :P ехххх........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom