Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Јас исто и се понудив да ја пречекам. Дај сите што и се понудивме, да се собереме на истото место

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас исто и се понудив да ја пречекам. Дај сите што и се понудивме, да се собереме на истото место. Јас ќе доаѓам со Алкарина и Biggus Dickus. Се надевам некој од вас го знае местото каде се ќе биде забавава, зошто јас поим неам
.
ima mesto i za mene negde zosto ni eden ni znam ni poznavam nekoj od forumov
I wouldn`t count on that, nowadays.Ако бе, нема проблем. Ако на плоштад нема место, кај ќе има.
I wouldn`t count on that, nowadays.
Еве јас ќе бидам до 21 и 20 таму, после идам во Мистик.
Брат да бевме пи*ки ќе не цитираа одма, вака не не ебат ни 2 постоИ ја и тетекс фан не го знаеме точно местото...редстарфан ќе ни се приклучи подоцнаКај ќе се чекаме?
дај бре луѓе, ете групњак на плоштад. едноставно потврдете, разменете тел и готово.Брат да бевме пи*ки ќе не цитираа одма, вака не не ебат ни 2 посто![]()
Брат да бевме пи*ки ќе не цитираа одма, вака не не ебат ни 2 посто![]()
Позади Маршалот се наоѓа кафичот, во близина на секс шопБрат да бевме пи*ки ќе не цитираа одма, вака не не ебат ни 2 посто![]()
Значи не знам што се плашите и хистеришете за местото, имаше тука собиранки и претходно, пишаа, не беше тесно и со повеќе луѓе, напротив, попријателска атмосфера беше.Acid ова ќе да биде тесна кожа, а? 50 и кусур луѓе. хахахааха, ако биде така, ќе ме потсети на некои поминати времиња. тропикана, мнт, ...... леле мори мајко. кога ќе ми текне како се гужвавме.![]()
А зашо никој не им објасни на овие шо не знаат дека кафичот е спроти секс шопот или ќе глумиме сеа демек
Значи на уличката спроти секс шопот, ќе чуете музика и ќе видите луѓе, нема утка![]()