Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
порака до вратарите.
ми го гледате аватарот? е иста маица ЧЕ носам.
П.С. срамота, и прошли пат ја носев хаххахахаххаххахахахаха
--- надополнето: 24 декември 2012 во 18:19 ---

Ќе ти ја соблечам пред врата ако носиш ваква маица или најди уште една или гол на собиранка :pipi:

Ќе ти ја соблечам пред врата ако носиш ваква маица или најди уште една или гол на собиранка :pipi:
на продажба е, 150 еврејчиња и твоја е
П.С. сакаш перена или малку запотена? :ROFLMAO::pos:

Испотена бе, да се осети мирис на пастуф ебаго :icon_lol:, ето ја 200 еври давам!
продадено! спреми поситно, 10-ки и 20-ки.
хахахаха, за анфем тегла ајвар, за тебе маица, ..... ајде нарачувајте додека дуќанот е отворен :)

До 1 у кафич, после се иде некаде на афтерче.
--- надополнето: 26 декември 2012 во 12:47 ---
До 1 у кафич, после се иде некаде на афтерче.

продадено! спреми поситно, 10-ки и 20-ки.
хахахаха, за анфем тегла ајвар, за тебе маица, ..... ајде нарачувајте додека дуќанот е отворен :)

Ја сум скромна, една туршија, ако може:D

Вчера таман стиснав испрати мислење падна форумот... Ќе оди некој од Велес, и ако да ај да се организираме да одиме покасно со нешто друго што не е воз или бус. Јас сакам да одам на собиранкава ама во петок сум до доцна на работа, така да ако одам бус и воз од старт отпаѓаат, пошто тоа време ги нема. Ако има некој нека ме контактира преку ПП, ако нема тогаш убаво поминете си и се гледаме во наредна прилика (n)
Пингај ги велешаните на форумот, можеби не те прочитале :)

Џабе е...они во Велес несакаат да се соберат а не па настрана...се разочарав пошто неможеме да дојдеме :unsure:

Означете Велешани во наредни постови со Везилката, со прашање кој од нив има превоз, па да се групирате некако.

Ја сум скромна, една туршија, ако може:D
оооо око плаво, .... ќе те разочарам :( , јас туршија немам. а и ова ајварчево, ..... од тераса на комшивката ќе и украдам. ај ако остави и туршија на тераса, нема да те заборавам (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom