Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Разбирам, нема проблем, ама го имам случајно видено и по други теми како нуди тапи;)
Што е многу, многу е:P

П.С. Којзнае дали бизнисов тапаџиски подлежи на контрола на УЈП, даноци, ова она....:LOL:

Него, да не одам офтопик, се надевам ќе ни испееш некоја на караокето:)
Јас не нудев тапи, Werther препорача, јас само дадов поддршка и помош. Ако сакаш, ќе пикнам некоја тапа в џеб и за тебе :D
Тешко дека јас ќе пејам, ама ќе навивам ако дојдам ;)

Како што гледам со тие што си држиме така муабет на форумов никој од нив не иде, а уште одамна сакав собиранка. Има време ќе размислам дали ќе дојдам.
P.S. Каде е тоа Мистик, и дали е тесен дека јас сум клаустрофобичен и не можам да поднесам гужва?

Како што гледам со тие што си држиме така муабет на форумов никој од нив не иде, а уште одамна сакав собиранка. Има време ќе размислам дали ќе дојдам.
P.S. Каде е тоа Мистик, и дали е тесен дека јас сум клаустрофобичен и не можам да поднесам гужва?
Што не ги пингаш за да ги поканиш? :)
За локацијата на кафичот, погледни го првиот пост.

Местото колку што разбрав не е големо, ама не верувам дека ќе биде до толку мало да се осеќаш клаустофобичен.

Не те разбирам јас.
Дојди си на собиранка за тоа и е намената,нови познанства.И јас на минатата не познавав никој лично,но се договорив со Саладин и Бебуш,супер дечки ги запознав и Кооператива(доктор за метал музика),Сусаро највесел човек исто и Добро Познатиот и сите останати.
Ќе се каеш што ќе пропуштиш верувај.

:)

Hip.Hop_MKD ај дека не можеш да дојдеш... АЈ!

(да си дошол оти срамота е више да ескивираш. Дека те иам упознаено и знам дека ќе ти иде муабет и со оние кои можда не ги знаеш)

Доаѓам ја со Сашенко, ама бев на прошлата собиранка и срам ми беше да се упознавам со сите пошо не сум активна баш на форум задње време и никој не ме знае :X3: Сеа... се надевам боље ќе бидам :)

ДоваЏам...и мило ми е што кнечно ќе ве запознаам. Се најдобро и само храбро до 28ми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom