M
Moon Child
Гостин
100% еНе е 100% сигурно, ама ја и Anne Boleyn најверојатно ќе дојдеме![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% еНе е 100% сигурно, ама ја и Anne Boleyn најверојатно ќе дојдеме![]()
Јас не нудев тапи, Werther препорача, јас само дадов поддршка и помош. Ако сакаш, ќе пикнам некоја тапа в џеб и за тебеРазбирам, нема проблем, ама го имам случајно видено и по други теми како нуди тапи
Што е многу, многу е
П.С. Којзнае дали бизнисов тапаџиски подлежи на контрола на УЈП, даноци, ова она....
Него, да не одам офтопик, се надевам ќе ни испееш некоја на караокето![]()
Што не ги пингаш за да ги поканиш?Како што гледам со тие што си држиме така муабет на форумов никој од нив не иде, а уште одамна сакав собиранка. Има време ќе размислам дали ќе дојдам.
P.S. Каде е тоа Мистик, и дали е тесен дека јас сум клаустрофобичен и не можам да поднесам гужва?
Како што гледам со тие што си држиме така муабет на форумов никој од нив не иде, а уште одамна сакав собиранка. Има време ќе размислам дали ќе дојдам.
P.S. Каде е тоа Мистик, и дали е тесен дека јас сум клаустрофобичен и не можам да поднесам гужва?
Не те разбирам јас.Како што гледам со тие што си држиме така муабет на форумов никој од нив не иде, а уште одамна сакав собиранка. Има време ќе размислам дали ќе дојдам.
Доаѓам. У Zoro маска.
![]()
Ете каде ќе се упознаеме, фанови на Реал СосиедадКажете им на овие несфатениве дека и јас идам...
![]()