Ново, вкусно, вреди да се проба! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
:love:
img.png

Мадригал на Президент.

Не се баш некои нови производи ама пријатно сум изненаден од вкусот. Друго не се сеќавам што последно сум пробал. :D
Чајот од Брусница на Виталија не е лош, ама на Франк ми е поубав. :toe:

4014500504025_large.jpg

04-sumsko-fresh.png 29370_BiFruit.jpg 345000054l.gif
Domaca-salama2.jpg

Ѓеврекот со сланина од Силбо. Особено кога е тазе и топол.
Таква љубов во 30 денари одамна не сум развила.
Многу убав и сликовит опис. Задолжително ќе го пробам

Ѓеврекот со сланина од Силбо. Особено кога е тазе и топол.
Таква љубов во 30 денари одамна не сум развила.
Го потврдувам тоа и го надополнувам со бисерите (лути и обични). Совршени се за коктел забави, лутите ми се особено убави, па уште топли кога се :love: :X3:

Зимскава салама на Pik, мириса ептен добро
Zimska-salama-vakumirana-330-g-PIK_product_full.gif

Eднаш ја пробав и чајната од Pik ама немаше никаков вкус како што треба да биде.[DOUBLEPOST=1441748233][/DOUBLEPOST]И ова е добро ептен
pilece-grudi-mini.png

одвратна е зимската чајна на пик. еднаш купив и не ја изедовме. Освен Пасиас грчката друго не признавам.

Значи ве молам. Не ми постирајте пикови и микови. Сувомеснато ако не е Косиљак или Златиборац, неќам да го глеам на темава.

@Acid чисто за информација, за ајварот од првиот пост, Дием имаат неколку свои продавници во Скопје, во кои ги има главно нивните производи, плус тоа што редовно се продава во прехранбени производи. Тие што ги знам се на стадион, кај рампа во к.вода и спроти гимназијата Георги Димитров. Таму не би требало да имаш проблем со трошење на залихи ;)

@Acid чисто за информација, за ајварот од првиот пост, Дием имаат неколку свои продавници во Скопје, во кои ги има главно нивните производи, плус тоа што редовно се продава во прехранбени производи. Тие што ги знам се на стадион, кај рампа во к.вода и спроти гимназијата Георги Димитров. Таму не би требало да имаш проблем со трошење на залихи ;)
Ехе, пред 8 години сум го пишал првиот пост... Од тогаш доста работи се сменија, а нивната продажна мрежа доживеа експанзија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom