Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Ноу.Нет мамата у меѓуножно подрачје. Пола саат не можев да воспоставам врска со римоут компјутер. До толку бе немаат чоек шо ќе пази дали има проблеми со некои врски?! Ај да е прв пат нема да се бунам, али ова више рутина им стана.
Очигледно сакаат луѓево да почнат да се префрлаат на Т-Хоум или на кабелски. :tapp:

Една од најголемите причини зошто ги одјебав НоНет, по 2-3 дена често немав интернет и единствениот одговор им беше ресетирај канопи (што не помагаше) или имаш вирус (да, 3 дена не работи интернетот на ниеден компјутер од 4-5 и после се смилува вирусот и ни пушта интернет)

Ова за Македонија т-хоме се однесува? Кој пакет е до 20 Мб/с?

Со воведувањето на новите брзини, корисниците ќе имаат можност да добијат и Premium брзина до 20 Mbps за доплата од 200 денари месечно без ДДВ (236 денари со ДДВ). Premium брзината ќе важи само за MaxADSL 100, Call & Surf Comfort +, 3 Max Comfort + и MaxADSL Pro Flat пакетите, доколку има техничка можност на бараната локација.

Eве што опција имаат дадено швабиве.Се надевам дека и Он.нет во брзо време ќе ги зголемат брзини.

Со воведувањето на новите брзини, корисниците ќе имаат можност да добијат и Premium брзина до 20 Mbps за доплата од 200 денари месечно без ДДВ (236 денари со ДДВ). Premium брзината ќе важи само за MaxADSL 100, Call & Surf Comfort +, 3 Max Comfort + и MaxADSL Pro Flat пакетите, доколку има техничка можност на бараната локација.

Eве што опција имаат дадено швабиве.Се надевам дека и Он.нет во брзо време ќе ги зголемат брзини.
Добра вест за т-хоме односно за корисниците, се надевам (обично е така) дека и оннет ќе ги следат.

Многу радост за ништо.колку ќе има такви среќници што ќе можат да добијат 20 мбита.со оваа инфраструктура , многу малце ќе ја имаат таа среќа

Па нека почнат да местат оптика.Во Словенија мислам имаат пуштено 1gb што е тешко во скоро време да дојде кај нас.

Овие дефинитивно... се отепаа јавување за опремата (сега сум на екстрим, пред тоа на соло 101). Значи ако на нив им треба нешто знаат да контактираат, ако не нигде ги нема.

А опремата не им ја давам (новата -Калисто ми ја бараат), ако сакаат ќе им ја вратам старата. Ако не кој ги... стварно некогаш знаат да изнервираат.

Овие дефинитивно... се отепаа јавување за опремата (сега сум на екстрим, пред тоа на соло 101). Значи ако на нив им треба нешто знаат да контактираат, ако не нигде ги нема.

А опремата не им ја давам (новата -Калисто ми ја бараат), ако сакаат ќе им ја вратам старата. Ако не кој ги... стварно некогаш знаат да изнервираат.

па врати им ја старата и нема да ти досаѓаат , многу едноставно :toe:

Пробав пред месец дена, не ми ја зедоа, ме враќаа назад. Е вечерва се намести една од оннет, па изнаредив се што ми лежеше на душа. Можи таа не е крива, ама ми дојде. И реков ќе им го дадам д-линк, новата не доаѓа предвид. Или нека дојдат да наместат да работи со д-линк, нема проблем ќе им го вратам Калистото, мене не ми требаат 2 модеми. Пишав за ова претходно, да не ви досаѓам више со опремава, ама на глава ми се качија.

Fiber To Home proektot od T-Home pocna da se realizira na pocetok na godinava..bi trebalo na pocetokot ili na sredinata na 2010 da bide pusten vo funkcija:) inace da ima zgolemena brzina na paketite..i ne e do 20Mbps, tuku e do 10Mbps barem sega za sega :)

абе оти се на девојчињата им викате. нели ви е жал.
они и така многу не а разбираат. не им цркајте уплав ќе фанат.
На машките цркајте.

На машките цркајте.
За ова горе? Па и тој у чаир го заредив, нема врска машко женско, правда е правда :smir:
али мислеше за друго?

На машките цркајте.

Хехе јас во Бисер обавезно се карам со машките вработени. :)

Ај и јас да си прашам, мислам дека тука е соодветното место, ако не е, поправете ме.Наскоро ми истекува договорот со он нет, имам wadsl(барем така мислам), и сеа се мислам меѓу дуо ектрим и соло 30 пакетите.Некои искуства, препораки, совети?Фала однапред.

п.с.ако може малку побрзо:)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom