Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Денес ја зедов потврдата за возачка дозвола е сега ме мачи тоа што на потврдата пишува Возачка дозвола тип А а јас полагав за Б категорија
:pos:
Druzhe toa A znachi deka ti e po redovna postapka. Da beshe po brza kje ti pishuvashe tip B

Дали сте во тек со возачкиве, добија ли картички?
На татко ми му закажаа за седми ноември, а на крај на ноември треба да патуваме и мора да има возачка. Ако оди по итна постапка за колку време би била готова возачката?

На татко ми му закажаа за седми ноември, а на крај на ноември треба да патуваме и мора да има возачка. Ако оди по итна постапка за колку време би била готова возачката?
Кој ти рекол дека има итна постапка за возачки?
--- надополнето: 22 септември 2012 во 15:45 ---
Може ли некој да ми ги прати тестовите за А и Ц категорија преку пп ?
За А категорија се истите како и за Б... ако имаш Б, тестови не се полагаат. Барем така беше едно време, сега можи да се полагаат наново, да земат некој динар.

Денес ја зедов потврдата за возачка дозвола е сега ме мачи тоа што на потврдата пишува Возачка дозвола тип А а јас полагав за Б категорија

:pos::pos::pos::pos::pos:чешити, скапав смеење, извини дружее :D

По итна постапка за три дена ти е готова возачката ама треба од Скопје да га земаш

Пред некој ја земав возачката по итна постапка. Ќе се јавиш ќе ти закажат за 2-3 дена и 2 дена по сликање готова ти е, барем мене така ми беше. 1100 ден. е итна.:)

Од 4ти јуни чекам да ми ја дадат возачката и немаат абер уште да се јават да пратат порака нешто.

Од 4ти јуни чекам да ми ја дадат возачката и немаат абер уште да се јават да пратат порака нешто.
Со лична карта вози. Ќе проверат џандарите дека имаш поддадено за возачка ич да не ти чуе.

Ако чекаш ке дочекаш.Кој ти рекол дека ке ти се јават.Иди и земи си ја :)

Сега дали можам да уплатам и да ги полагам старите возачки испити ..... Колку што знам на телевизија рекоа дека на новите возачки испити ќе се почне да се полага на 1 ноември ....
Полагам за Б категорија ....Генералното прашање е ако уплатам сега,ке полагам ли на старите испити ?! o_O

Благодарам .... (y) ;)

Сега дали можам да уплатам и да ги полагам старите возачки испити ..... Колку што знам на телевизија рекоа дека на новите возачки испити ќе се почне да се полага на 1 ноември ....
Полагам за Б категорија ....Генералното прашање е ако уплатам сега,ке полагам ли на старите испити ?! o_O

Благодарам .... (y) ;)

Што побрзо полагаш, има поголеми шанси да ти се паднат старите тестови, во писмена форма што се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom