Нови телефони од Т-мобиле!

• Креатор на темата Креатор на темата Tyson
  • Време на започнување Време на започнување
e једино тоа што ме кочи некако , иначе вака многу фино изгледа и опции и све... али ке одам до т мобиле па ке видам вака у живо како е што е

И шо бидна друже? -Го виде, го купи, дај кажи нешто и јас го гледав ама батеријата му е слаба а ми треба нешто за повеке од два дена.

Некој искуство со Pulse Mini телефонот од Т-Mobile што е? Јас првин го барав Т-Mobile Puls (не Mini), значит првата верзија но не можев да ја најдам на страната на Т-Mobile. Го најдов само овој Pulse Mini кој е понова верзија и според информациите што ги најдов на интернет изгеда дека е и подобар, само што е малце помал.

Вака гледано според информациите на интернет изгледа како супер телефон тој „Pulse Mini“, и не е скап 2500 денари е во Рилекс 500, само ме мачи тоа дали е Кинески?
Само друго е од на интернет друго е искуство, па ако некој го има нека го сподели.

Некој искуство со Pulse Mini телефонот од Т-Mobile што е? Јас првин го барав Т-Mobile Puls (не Mini), значит првата верзија но не можев да ја најдам на страната на Т-Mobile. Го најдов само овој Pulse Mini кој е понова верзија и според информациите што ги најдов на интернет изгеда дека е и подобар, само што е малце помал.

Вака гледано според информациите на интернет изгледа како супер телефон тој „Pulse Mini“, и не е скап 2500 денари е во Рилекс 500, само ме мачи тоа дали е Кинески?
Само друго е од на интернет друго е искуство, па ако некој го има нека го сподели.

Не знам кој пулс беше, ама еден пријател на него стави Андроид 2.1 ...
...и телефончево беше закон :)

Телефонот е кинеска марка Huawei, иначе е помал и послаб во перформанси нормално од постариот брат

Телефонот е кинеска марка Huawei, иначе е помал и послаб во перформанси нормално од постариот брат

А дали можам да го најдам првиот модел?
И ако не можам, дали овој „Мини“ е добар барем за прите шо ќе ги дам?

А дали можам да го најдам првиот модел?
И ако не можам, дали овој „Мини“ е добар барем за прите шо ќе ги дам?

За тие пари е џек пот озбилно, телефонот вози андроид ОС, има тач, камерче, ви фи ... а големиот пулс прашај во т-мобиле или во помалите продавнички што продаваат за т-мобиле треба да го имаат сеуште

http://www.gsmarena.com/huawei_u8110-3158.php

За тие пари е џек пот озбилно, телефонот вози андроид ОС, има тач, камерче, ви фи ... а големиот пулс прашај во т-мобиле или во помалите продавнички што продаваат за т-мобиле треба да го имаат сеуште

http://www.gsmarena.com/huawei_u8110-3158.php

тешко да го најде.. т.е нема да го најде освен на старо ако продава некој.. бев у повеќе мобилари деновиве... 3 недели по ред барам ти мобајл пулс да не е мини и ми рекоа дека нема шанси да го најдам.. барале и по други градови ако има да го донесат али се е продадено.. а инаку телефонот е прва лига за тие пари....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom