Нови игри

Ме интересира дали некој знае каде можам да купам ГТА 5 за компјутер значи оргинални ЦД-а фулл све и пакување,и не кажувајте луд сум,скапо е ,вака е така е ...не е за мене него поклон за едно дете,па ете така морам да земам,ако некој знае нека ми јави или доколку некој ја продава нека пише одма да договараме xD

Ме интересира дали некој знае каде можам да купам ГТА 5 за компјутер значи оргинални ЦД-а фулл све и пакување,и не кажувајте луд сум,скапо е ,вака е така е ...не е за мене него поклон за едно дете,па ете така морам да земам,ако некој знае нека ми јави или доколку некој ја продава нека пише одма да договараме xD

југотон

Види GameOn дали ја има. Во случај да не знаеш, се наоѓа после полицијата Беко, блиску тинекс што е карши новата зграда на Министерство за Финансии.

Последно уредено:
xihg38M.gif

Само уште Doom ја чекам. Другите не ми се толку интересни.
И Mankind Divided e published by Square Enix и како ROTTR и JC3 ќе има Denuvo заштита.

Ја играм овие два дена и генерално позитивни импресии, има интересни адиции како коњите и пустинските бури, мапата е убаво дизајнирана разновиден плејстајл во различни предели.
у секој случај убав шифт од бед компани, за разлика од абоминацијата што беше хардлајн.
доколку вметнат силна кампања ќе има вредност да се набави.

ПАПАПАПАПАПАПАУУУУУУУУ
Какви БОГОВИ се овие CPY. Италијани бе, италијани.
КРАЈ!!!

На замунда е 62.30 GB .. Ќе ја пробам ама неверувам оти ке се игра на мојот ком..Штета.

На замунда е 62.30 GB .. Ќе ја пробам ама неверувам оти ке се игра на мојот ком..Штета.
И јас мислев така. Има 8ГБ демо на Стим. Само првио левел. Го пробав и не коче, растур праи. (i3-4150@3.5GHz|GTX660@2GB|8GB ram)

И јас мислев така. Има 8ГБ демо на Стим. Само првио левел. Го пробав и не коче, растур праи. (i3-4150@3.5GHz|GTX660@2GB|8GB ram)

Ти имаш повеке рам од мене .. Тешко оти ке се игра кај мене,ама ја симнувам ке ја пробам ако се игра супер ако не ке размислувам за надоградба..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom