Нови игри

Доаѓа Infinitive Warfare од CoD, како и CoD4 MW Remastered. 04.11.2016

p.s. Првата е срање, со пак некои футуристички го*на, а и во вселена се иде.

Последно уредено:
CoD MW Remastered ќе иде во пакет заедно со CoD IW, и за оние кои ќе сакаат да ја купат(world wide), ќе мора да ја земат CoD IW Premium Edition затоа што MW remastered нема да се продава одделно. Ова им е паметен потег. Зошто? Затоа што во случај да може секоја да се купи одделно, MW Remaster би имала продадено многу повеќе копии, отколку IW.

Трејлерот ме мрзеше да го ставам вчера, а денес го имате и на порталот, но еве го и тука.

Трејлеров има повеќе Хејтање отколку допаѓање. Зошто? Па затоа што најверојатно го отераа серијалов у 3 лепе пи*ке материне :D

После Advanced Warfare, Black Ops 3, и тука ќе си заштедам неколку 10-тици gb интернет, а и простор на HDD.

А зар не го отераа серијалот у п.м.

Јас последна COD што сум ја изиграл беше Black Ops 3, и премногу ми е веќе, го користат истиот енџин, истите анимации, истите клише приказни 10 години.

Само прават рескин на текстурите, нови мапи и се понелогични и поглупави приказни и сетинизи, борби во вселена, борби со роботи, борби во бестежинска состојба.

Ако сте за за COD 4 online да играме, пишете :D Јас сеуште играм скоро секој ден.

Што ќе кажете за Forza Motorsport 6: Apex Beta. Има ја на Windows Store?
Мене ми е стара верзија од Win10 со исклучени updates така да нема да го надградувам за една игра, иако е free.

Watch dogs 2 од DowngradeSoft, како да не им беше доволен дебаклот со кецот.

Малце има promise заради ова. Некако parkour од first person не е толку добро пошо неможеш да си ги видеш нозете. Сигурно си камера на стапче 1,5 метри над земјата.
Ама од 3rd person ќе биде. Само ако не ја направат како Assassin's Creed и да се фрлеш од катедрала врз сено и никому ништо.

Ради игрите на Убисофт во последниве 2 години хајпот ми е буквално на нула, можеби ќе испадне нешто од оваа, ама ептен сум скептичен.

Screenshot_7.png

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Конечно излегува братче на Limbo
INSIDE
на 7 Јули за PC
Утре е денот!
Знае некој во колку саат точно искача?
Ваљда за вакви игри им требаат само неколку саати да ја кракнат.

This game will unlock in approximately 1 day and 4 hours
Фак, тек вечерта.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom