Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Interesno. Mene ne mi e bitna grafikata u igra. Dali e kako rpg nesto online co op?Играва ме хајпна до облаци. Ја игра некој? Како за нова игра има многу лоша графика, ама гледам доста позитивни reviews.
Да погодам... заради музиката највеќе.Играва ме хајпна до облаци. Ја игра некој? Како за нова игра има многу лоша графика, ама гледам доста позитивни reviews.
Игрите пикираа графика 2012-15. Се после тоа е апосолутно излишна шминка за да луѓе фркаат пари на апсурдно скупи графички. Не знам само кого би требало да импресионираат кога 60% од графичката моќ се троши на процесирање дожд, течности, физика и сенчање....Инаку графикава е среќна нова 2008, освен ако е бета па после со тек на време да ја шминкаат.
Online co op.Interesno. Mene ne mi e bitna grafikata u igra. Dali e kako rpg nesto online co op?
Да погодам... заради музиката највеќе.
Инаку графикава е среќна нова 2008, освен ако е бета па после со тек на време да ја шминкаат.
Песнава ако е специјално за играва направена (а очигледно е) бендов треба подхитно на Таксират да го донесат.
И? Ја играв. И што со тоа? Има да буљам дрва и фаци цело време? Дрвенарија? Дали во општо има некоја си експоненцијална разлика во квалитет и анимација него тоа што има од тој период?
Oti imas pogresno razbiranje sho e grafika zatoa.И? Ја играв. И што со тоа? Има да буљам дрва и фаци цело време? Дрвенарија? Дали во општо има некоја си експоненцијална разлика во квалитет и анимација него тоа што има од тој период?
Зашто мене ми се чини сите нови ствари се само екстра слој шминка
И? Што? Дали ја прави играта подобра? Дали магично ти го разубавуа денот?Oti imas pogresno razbiranje sho e grafika zatoa.
Tek pa ray tracing da razberes so e ehee.