Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Јувенташиве се напалија за адидас и на крај најрмтви дресови им направија.
Вториот и третиот им се боље од првиот.

Јувенташиве се напалија за адидас и на крај најрмтви дресови им направија.

Повеќето се попалија (меѓу кои бев и јас) за побогатиот договор што го носи овој спонзор...

Повеќето се попалија (меѓу кои бев и јас) за побогатиот договор што го носи овој спонзор...
меѓудругото и затоа што адидас праи порнич дресови за разлика од најк. Ама некако не одговара адидас на дресови со риги.

меѓудругото и затоа што адидас праи порнич дресови за разлика од најк. Ама некако не одговара адидас на дресови со риги.

Најмогу поради 3те линии на рамената, многу глупо изгледа со линиите на дресот.

Мене па јаки ми се дресојте нови :toe:

Напред имаат многу линии и адидас и амблемот им се пола на црно пола на бело. На нас такви ни направија во 11/12 и 13/14. Адидас одговара, само ако дресот е со 3 линии. Тие три на рамената нема толку да се приметуваат, ако напред се помалку.
Можело и вака.

maxresdefault.jpg

Третиот дрес веќе три сезони ни е заникаде. Врвот им е овој.

CHYmUgXUYAE3QPd.jpg

Das-neue-Heimtrikot-von-Borussia-Dortmund_gallery_348.jpg

Trikotlaunch-2015-16_bvbnachrichtenbild_regular.jpg

Напред имаат многу линии и адидас и амблемот им се пола на црно пола на бело. На нас такви ни направија во 11/12 и 13/14. Адидас одговара, само ако дресот е со 3 линии. Тие три на рамената нема толку да се приметуваат, ако напред се помалку.
Можело и вака.

Прегледај го приврзокот 123969

Третиот дрес веќе три сезони ни е заникаде. Врвот им е овој.

Прегледај го приврзокот 123968
Покажи ги шорцојте па да видиме дали нас ќе ни се смејат :D

CI2LmGTXAAAoBw-.jpg

CI2LmGeWsAAIbmG.jpg

Јамајка МАН :D

Покажи ги шорцојте па да видиме дали нас ќе ни се смејат :D

CI2LmGTXAAAoBw-.jpg

CI2LmGeWsAAIbmG.jpg

Јамајка МАН :D
Трај убаво не дотераа. Среќа домашниот и гостинскиот ги погодија, ова е трет дрес.
Фали да ги комбинираме со третите на најк.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Што им е на Адидас со шорцојве во безброј бои. Многу лошо изгледаат комбинациите.

Кај сите екипи што ги спонзорираат шорцевите на третиот дрес ќе се онакви, лош gradient. Ама не е важно, кој би носел и маица и шорцеви побогу? Нека ја направат маичката како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom