Б
бристол
Гостин
Од кој клуб поточно?Има ли некој порачувано дресови од Англиските пониски лиги и тимови во нивните фан шопови. Скам да порачам од оние нисколигаши 6-7 лига Англија има ли некој искуство
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кој клуб поточно?Има ли некој порачувано дресови од Англиските пониски лиги и тимови во нивните фан шопови. Скам да порачам од оние нисколигаши 6-7 лига Англија има ли некој искуство
Нема нешто посебно кој клуб битно ми е дресот да е некој интересен Борехам Вуд,Саутенд имаат интересни дресови Бостон,Блит Спартанс итн.Од кој клуб поточно?
Од каде имате добро искуство за купување на дресови, да предложите некој?
Ѕирни на False 9, коска се дресовите. Цената може е малку повисока, ама многу се коректни за што и да треба во порака или на телефон.Од каде имате добро искуство за купување на дресови, да предложите некој?
Му земав на татко ми од Баерн од тука го уби од носење, јас исто на Јуве само тоа Џип спонзорот што падна иначе коска.![]()
Дресови - Македонија (@dresovi.mk) • Instagram photos and videos
3,429 Followers, 2,541 Following, 342 Posts - See Instagram photos and videos from Дресови - Македонија (@dresovi.mk)www.instagram.com
Oд тука, само земи си една величина поголем од тоа што обично носиш за да ти биде покомотен, иначе другото е супер што се однесува на квалитет, штампа, лепенка и све остало.
Од каде имате добро искуство за купување на дресови, да предложите некој?
Пиши ми ПП за некој линк од некој што ти е проверен. Мене ми се многу сомнителни, да не ми се распадне дресот у сред перењеОвие мк фан страни сите набавуваат од dhgate
Мое мислење дека по ти се исплати да си порачаш преку дресови.мк, помалку замарање ти е, е сега може ќе го платиш 1/3 плус од тоа што е ама јбг.Пиши ми ПП за некој линк од некој што ти е проверен. Мене ми се многу сомнителни, да не ми се распадне дресот у сред перење![]()
Земав од False 9, многу добар ретро земав. Поштуем кога има приказна некоја, не е сувопарно купи-продај. Ќе платиш малку повеќе, ама не жалам ни денарМое мислење дека по ти се исплати да си порачаш преку дресови.мк, помалку замарање ти е, е сега може ќе го платиш 1/3 плус од тоа што е ама јбг.
Jaс од дресови.мк до сеа иам земено едно 5-6 дреса сигурно, и за сите одговорно тврдам дека се со супер квалитет, пачови, налепници, принтот све си стои, секако нели со тек на време со превиткување диплење гужвање ќе се појави минимално напукнување негде на краевите, ама со нормално перење со ладна вода немаат гајле.Не можеш да очекуеш не знам каков квалитет за 1500/1600 денари. За 2500/3000 ден. е више друг муабет.
Имам земено неколку од Порачка на дресови, ги убив од носење. Лепенката за спонзорот шо е пример Kutxabank или Radici Group се оштетува после не знам колку перења јбг. За тие пари е топ.
Планирам да зеам и од Дресови.мк да видам дали вредат 40 евра.