Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали е истата таа страна, на инстаграм јас имам dresovi.mkСовет од каде е најдобро да се набават дресови. Гледам се продаваат на нет но некој да ме посоветува. Во последно време го следам профилот на дресови онлајн дали се веродостојни дресовите. Гледам има и веб страна нивна
Не знам дали е истата таа страна
Пробај од оваа страна јас пред некоја година нарачав преку ваква слична страна на whatsapp му пишав на продавачот и ми прати линк од aliexpress и за околу 900-1000 ден ме фатиСовет од каде е најдобро да се набават дресови. Гледам се продаваат на нет но некој да ме посоветува. Во последно време го следам профилот на дресови онлајн дали се веродостојни дресовите. Гледам има и веб страна нивна
Не, оваа е.
за колку време отприлика стигнуваат нарачките од тука?За копија дресеви само dhgate
Шо е ова бе жити све. Па у Палма у гтц има боље дресови. Види ги какви се нит амблеми има, нит знакче од производителот на опремата ни ништо. 900 денара дрес, сиггурно после 5 носења ќе скапе на тебе.За копија дресеви само dhgate
Пред корона за месец време најдолг рок, сеа немам порачувано, најверојатно има застој, да го прашаш продавачот.за колку време отприлика стигнуваат нарачките од тука?
Не смеат да ги промовират целосно од легален аспект најверојатно, затоа ги снема од Али.Шо е ова бе жити све. Па у Палма у гтц има боље дресови. Види ги какви се нит амблеми има, нит знакче од производителот на опремата ни ништо. 900 денара дрес, сиггурно после 5 носења ќе скапе на тебе.![]()