Нова тема

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Одамна се немаше отворено
10978620_10153055376119210_4266528703617877357_n.jpg

Мхм, значи работата е да се има повеќе цицки / бицепси по телевизиите, помалце професионализам?

ИВОНА ИСТРЕСИ ГИ МАЛЦЕ!!!! ИВОНА ТЕ САКАМЕЕЕЕ!!! ИВОНААА ДЕКОЛТЕЕЕ!!!

Ако се стават стручњаци , дедовци и баби биле, ако стават некоја напушена ко од МТВ новинарката, несериозна била, ако ја стават Маријана да чита временска прогноза, курва била :toe: Некад не ни заслужуваме подобро.

Ако се стават стручњаци , дедовци и баби биле, ако стават некоја напушена ко од МТВ новинарката, несериозна била, ако ја стават Маријана да чита временска прогноза, курва била :toe: Некад не ни заслужуваме подобро.
Ај малце потсети ме што беше ова :misticen:

Ај малце потсети ме што беше ова :misticen:
Онаа бе Крсто Скубев што го интервјуираше и се церекаше и од тогаш ја немам видено на МТВ вести, не знам дали ја кикнале.

Онаа бе Крсто Скубев што го интервјуираше и се церекаше и од тогаш ја немам видено на МТВ вести, не знам дали ја кикнале.

Ауу да да хахаха леле ме фати туѓ срам дури го гледав :pos:

Никогаш не заслужуваме подобро :D

Вие па ама се навредивте, божем со курот у манџа ви брцнавме што го ругаме дедото. :icon_lol:
Кај на курофффми се залетал на 450 години да ми презентира метео, милион млади новинари дремат незапослени, они ми поставиле фосил на телевизија, постар е од дождот јеботе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom