Нова македонска ѕвезда - Гулабица

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Темава = Уште еден придонес за мотивација на вакви типки да ги рекламираат своите ентериери, плочици у купатило, мебел, па и гласовни способности.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2TlbZ6cIazI odii sii odii si nemoj da se vrakjaas.. i ja nauciv ubavata pesnicka na pamet be luge! dajte kazhete download link :$ inaku ova ko za nea pesna nameneta.. da si odi i da ne se vrakja!? Xaxaxa Draganceto nashe dobi golema konkurencija :ZZ i uste nesto.. mn e sexy, da bev masko odma kje ja plesnev :) od celata taja samo nejzinite ubaj neizmieni ci**i i vredat, i mrsnata kosicka sto prvo ja cesla pa ja mie :S ali ipak TV u pocetok vredi malce odpojke :$

Што направи оваа кампањава осмели се, сеа ке излегуват 10000вакви.

dzv6ep.jpg

:ROFLMAO:

Кога бевме мали родителите не плашеа со Баба Рога а од сега ќе ги плашат со Гулабица.:D

Ексклузивно, ново видео на ГУЛАБИЦА:

Ако оваа е ѕвезда јас сум Дедо Мраз.
Хо хо хо хо
:ROFLMAO:

Пошто на вакви ликови им давате популарност, не се чудете зашто естрадата ни е преполна со срање. Ова не е смешно. Ова треба да се игнорира. 10 секунди чув и исклучив. Само мене ли ми се ваквите ствари ретардирани и невредни за внимание?

Пошто на вакви ликови им давате популарност, не се чудете зашто естрадата ни е преполна со срање. Ова не е смешно. Ова треба да се игнорира. 10 секунди чув и исклучив. Само мене ли ми се ваквите ствари ретардирани и невредни за внимание?
Сеирџиски народ сме. И не гледам ништо лошо тука.

Сеирџиски народ сме. И не гледам ништо лошо тука.

Јас гледам.
Она видеоно е ретардирано. Типкана не знам кој и рекол дека може да излезе да се промовира. И со толку views она ќе биде поттикната да прави нови песни, ко оној Екрем или како и да е. Наместо овие тивко да ги снемува, вие им ја креирате популарноста. Јас смешно ништо не видов во видеото. Само тажно.

Луѓе кои навистина ги бива имаат по 1000 views; а вакви катаклизми илјадници. И после ќе кажешете нешто као не ја бивало музиката, па нема да ја бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom