Нова македонска ѕвезда - Гулабица

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.399
Темава = Уште еден придонес за мотивација на вакви типки да ги рекламираат своите ентериери, плочици у купатило, мебел, па и гласовни способности.

M

MiniTurtle

Гостин
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2TlbZ6cIazI odii sii odii si nemoj da se vrakjaas.. i ja nauciv ubavata pesnicka na pamet be luge! dajte kazhete download link :$ inaku ova ko za nea pesna nameneta.. da si odi i da ne se vrakja!? Xaxaxa Draganceto nashe dobi golema konkurencija :ZZ i uste nesto.. mn e sexy, da bev masko odma kje ja plesnev :) od celata taja samo nejzinite ubaj neizmieni ci**i i vredat, i mrsnata kosicka sto prvo ja cesla pa ja mie :S ali ipak TV u pocetok vredi malce odpojke :$

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Што направи оваа кампањава осмели се, сеа ке излегуват 10000вакви.

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Кога бевме мали родителите не плашеа со Баба Рога а од сега ќе ги плашат со Гулабица.:D

Член од
3 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
19
Ексклузивно, ново видео на ГУЛАБИЦА:

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Ако оваа е ѕвезда јас сум Дедо Мраз.
Хо хо хо хо
:ROFLMAO:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пошто на вакви ликови им давате популарност, не се чудете зашто естрадата ни е преполна со срање. Ова не е смешно. Ова треба да се игнорира. 10 секунди чув и исклучив. Само мене ли ми се ваквите ствари ретардирани и невредни за внимание?

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Пошто на вакви ликови им давате популарност, не се чудете зашто естрадата ни е преполна со срање. Ова не е смешно. Ова треба да се игнорира. 10 секунди чув и исклучив. Само мене ли ми се ваквите ствари ретардирани и невредни за внимание?
Сеирџиски народ сме. И не гледам ништо лошо тука.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сеирџиски народ сме. И не гледам ништо лошо тука.
Јас гледам.
Она видеоно е ретардирано. Типкана не знам кој и рекол дека може да излезе да се промовира. И со толку views она ќе биде поттикната да прави нови песни, ко оној Екрем или како и да е. Наместо овие тивко да ги снемува, вие им ја креирате популарноста. Јас смешно ништо не видов во видеото. Само тажно.

Луѓе кои навистина ги бива имаат по 1000 views; а вакви катаклизми илјадници. И после ќе кажешете нешто као не ја бивало музиката, па нема да ја бива.

Kajgana Shop

На врв Bottom