Нова анкета на ИРИ

• Креатор на темата Креатор на темата delboy
  • Време на започнување Време на започнување
Многу си ти јак, нема што... Најјак си тука... Зевсус за претседател на Македонија предложен од симпатизерите на ВМРО :)

Будалетинка:pos2:
Кој е будалетинка...?
Ти што се раниш прво и основно и сега за сега единствено од пропаганда... ?
или јас кој што сасвим наземно и реално може да ги сведам сите извори...
да прочепкам малку по меморија и да ми текне на што ми личи одредена сплачина...
да свртам на конзилиере ако нешто баш и не ми е јасно...
и крајно и во Македонија и покрај окрутниот карактер баш заради процентот на погодени да си бирам работа?
:vozbud:
Кој?

Милион пати сум повторил дека `борбата` у Македонија не е веќе ДПБНЕ на СДСМ.
Борбата е класна:
-сељанчаана против интелектуален свет
-истокот против западот
борбата е национална:
-такви кои што сакаат да нема Македонија и на секој еден начин се трудат да ја растурат и снема наспроти такви чии што предишни генерации ја изградиле истата таа држава.

борбата е ...
многу повеќе од обична (па и небитна) партиска пресметка.

И јас сум спремен да потпишам пристапница од СДСМ до отеруење на Гвујо.

zakllucokot od ova tvoe kitenje muda kazuva se.....a da potpises pristapnica vo bardovci pa tamu da im objasnis na lugeto za tvojata nacionalna borba .....sigurno ce ja svatat tvojata iskrena griza za makedonija

Dejan];2094144 напиша:
Многу си ти...
Глеј...
:toe:
мене ми е јасна бугарската школа според која што ве водат у дпбне и која што вика дека кога некој ќе почне со факти (читај аперкати и крошеа) да те `приземјува` у ќош,треба да пробаш лично да го дисквалификуваш...
Али ти и тоа не можеш... :vozbud:
Верувај ми дека ме учеле и те како способни Пи-Ари и новинари од кои што двајца моментално се под наем кај Гвујо тупото и мака мачат како да ти дадат на тебе друга призма од која што ќе имаш `малку` порозово гледиште од она вистинското за новиот `велики воџа` на ДеПеБеНеЕе-то.
Би те ишутирал кога би седнале да дебатираме.
По кратка постапка.

zakllucokot od ova tvoe kitenje muda kazuva se.....a da potpises pristapnica vo bardovci pa tamu da im objasnis na lugeto za tvojata nacionalna borba .....sigurno ce ja svatat tvojata iskrena griza za makedonija
Штрафцигер... не сери,штрафцигер.
И пази за кого гласаш... престапно е!!! :vozbud:

Ете виде колку си јак... фудбал да не играеш ти а?! Или си Пи-Ар а? Мислам дека фудбалер си :)
Глеј...
мене ми е јасна бугарската школа според која што ве водат у дпбне и која што вика дека кога некој ќе почне со факти (читај аперкати и крошеа) да те `приземјува` у ќош,треба да пробаш лично да го дисквалификуваш...
Верувај ми дека ме учеле и те како способни Пи-Ари и новинари од кои што двајца моментално се под наем кај Гвујо тупото и мака мачат како да ти дадат на тебе друга призма од која што ќе имаш `малку` порозово гледиште од она вистинското за новиот `велики воџа` на ДеПеБеНеЕе-то.
По кратка постапка.

Dejan];2094212 напиша:
Ете виде колку си јак... фудбал да не играеш ти а?! Или си Пи-Ар а? Мислам дека фудбалер си :)
Уште продаваш за бедни 8.000 еу сајтови `за македонската кауза`?
Или тоа ви е каузата на вас у депебенео-то?

Знам бе џонтра...:vozbud:
Знам дека е така.
Од прв до последен сте лешинари.
И тоа власите да се малку паметни би извадиле еден грст `долари` и топтан би ве купиле да лаете околу нивниот пашалук.
Ама скржави се бе...да им ебам ... (хахаха :pos2:)

Глеј...
По кратка постапка.

машко да не се испуфа.... со тоа бугарштината во ВМРО не си интересен веќе кога и самиот знаеш дека добар дел од рекламите на владата беа за разбудувањето на македонецот во тие како тебе кои се у заблуда и кои македонците ги нарекуват бугари ...машко, машкооо

машко да не се испуфа.... со тоа бугарштината во ВМРО не си интересен веќе кога и самиот знаеш дека добар дел од рекламите на владата беа за разбудувањето на македонецот во тие како тебе кои се у заблуда и кои македонците ги нарекуват бугари ...машко, машкооо
Немој мене со тие куршуми,молим те.
Си помешал калибар.
Бујрум.

-Министер за Надворешни работи ви е Антонио Молошоски.
Истовремено и издавач на збирката Аз-Буки во која што негира постоење на Македонија и македонски јазик.
-одговорен кадровик ви е Протугер.Внук на Ген.Протогеров,царски регент и истакнат бугарски генерал.
-Потпарол ви е Бициклистички.Внук на истакнат бугарски контра-четник од редовите на Тодор Александров.
-директор на архив на Р.Македонија е лоле кое што побива постоење на македонци и од позиција на владин чиновник у Македонија истакнува дека сите истакнати македонски револуционери се осеќале како бугари.
-директор на македонскиот културен центар у Софија ви е Доста Димовска.
итн...итн.
Примери безброј.

napraj razlika pomegu radapciger i strafciger ce ti se razjasnat rabotite ...abe
bardovci mu e majkata brat so vreme zasto i tamu kako ide rabotava nema da te primat....pacient:toe:

Е сега фудбалеру плукна на чистата МАКЕДОНШТИНА...
Потписот мој никој не може да го купи, тоа е бесценето!!! А вие како по обичај се што е чисто македонско извалкај го, плукни го, непочитувај го!!!

Завршена приказна си Зевсус, ставена ти е точка, џабе лаеш, тоа го кажаа и 90% од другите челнови на форумот...

Не плкај по МАКЕДОНШТИНАТА која макар излегла и од ВМРО ДПМНЕ...
Уште продаваш за бедни 8.000 еу сајтови `за македонската кауза`?
Или тоа ви е каузата на вас у депебенео-то?

Знам бе џонтра...:vozbud:
Знам дека е така.
Од прв до последен сте лешинари.
И тоа власите да се малку паметни би извадиле еден грст `долари` и топтан би ве купиле да лаете околу нивниот пашалук.
Ама скржави се бе...да им ебам ... (хахаха :pos2:)

Немој мене со тие куршуми,молим те.
Си помешал калибар.
Бујрум.

-Министер за Надворешни работи ви е Антонио Молошоски.
Истовремено и издавач на збирката Аз-Буки во која што негира постоење на Македонија и македонски јазик.
-одговорен кадровик ви е Протугер.Внук на Ген.Протогеров,царски регент и истакнат бугарски генерал.
-Потпарол ви е Бициклистички.Внук на истакнат бугарски контра-четник од редовите на Тодор Александров.
-директор на архив на Р.Македонија е лоле кое што побива постоење на македонци и од позиција на владин чиновник у Македонија истакнува дека сите истакнати македонски револуционери се осеќале како бугари.
-директор на македонскиот културен центар у Софија ви е Доста Димовска.
итн...итн.
Примери безброј.

не го заборавај Љубчо:pos:, не дроби многу секоја акција што е преземена од владата е за доброто на Македонија и македонскиот народ:oeoeoe:, и плус сите СЕДЕСАРИ и нивните "експерти" како и цела европа ја обвинува владата дека е премногу македонизирана и требало кичми да свиеме , ај ти се молам лепо:pos2:

АНКЕТИТЕ СЕ НЕВАЛИДНИ !!!
И се само дел од профашистичката `политика` која што ја спроведуваат дпбне.
Јас имам контакти со луѓе секојдневно.
Таква ми е работата.
Не сум сретнал човек до сега кој што не пцуе,или рекол дека нема никогаш веќе да гласа за дпбне,или пак проколнува што гласал или подржувал кампања на истите.
Гвујо има подршка само од дебелокожите сељани и од апаратчиците на неговата фашистичка власт кои што добија места у и онака пребукираната бирократија.
Никој друг не сака и да помисли да подржи човек кој што носи ПРОФАШИСТИЧКИ закони и на принцип на сила :
-Зголемува даноци
-Лаже ко циган за некакво благостање додека ситуацијата во бизнисот е КАТАСТРОФАЛНА
-лаже и мафтосуе ко буљаш (за тие што незнаеле-буљаш е воџата од циганите) за некакви странски инвестиции кои што НЕ ПОСТОЈАТ.
-носи закони кои што директно ја засегнуваат човековата лична слобода и право на избор(секој треба да има три деца,абортусот е убиство,забрана за продажба на алкохол после 19ч,забрана за пушење на јавни места,ѕверска кампања у Гебелсов стил итн,итн)

Гвујо е пробушен куртон.
Курац на бициклу.
Нула...компир !

Очигледно твојот круг на пријатели е многу мал само 9%. :pos2:

П.С.:tapp: Отвори очи и затвори уста.

Back
На врв Bottom