Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 702
чекај кога ова било или кога ќе биде????
и каде???
Марсовка....

:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и каде???
Беше кај шо требаше да биде.
Одвојувањето на саат време од животот за искажување поддршка кон нечија борба, всушност, заедничка - не е за пофалби.
А пропуштањето на приликата, е за кудење.
Ти му го знаеш личниот опис,јас не му го знам.Ти мојот не го знаеш,Трн мојот не го знае,што значи не го дрвите,за тоа кој бил кој не.
Несакам да се жалам,и не ми жал,ама станав 10 30(неотрезнет од чаршија),го собрав другарот,трчавме по автобусот(за малку ке избегаше),плаќавме од сопствен џеб карти и доручек,назад едвај најдовме такси, нема автобус за назад во Ку-во
И сега некој ке ми вели на форум ЗОШТО НЕ СУМ ДОШОЛ
и каде???
ме мрзихах, очигледно е дека си марсовка!!!хахаха вчера, т.е. неделата беше мирниот протест, а за 10тина дена најверојатно ке има и нов протест, пролистај ја темава за повеќе информации,
Малце е неблагодарно вака поединечно да се прозива...Прво затоа што не се знаеме сите меѓу себе, па да се препознаеме на местото на протестот, а второ затоа што можеби некој навистина НЕ можел да дојде, од реално оправдани причини.
Како и да е, вакви препукувања не ни одат во позла.
Разединуваат.
Кумановец, општо зборвев бе, не скокај и ти од одма
Кажав дека во општ случај не требаат фанфари и црвен тепих за посетата на ваков настан
А Трн шо те прозвал, ваша работа, гушнете си се другарски сеа или полемизирајте, мене не ми е битно :smir:
Се надевам дека владата ги слушна чекорите на маршот.
Добра ноќ.
А, искочи некој претставник на владата?United we stand.
Стојанче Ангелов, во улогата на гладијатор
Ал реално, горе долу, фино ги построи и ги држеше во ред луѓето...ефектно, кратко и слатко беше.
На потег е владата. Малку морал ако има во неа, нема да има потреба од нов собир.
На потег е владата. Малку морал ако има во неа, нема да има потреба од нов собир.
А, искочи некој претставник на владата?
И има ли официјална реакција до сега?
Така се гради држава! :salut:
Не беше. Како да биде после онаа негова изјава каде општо ги изјеба до коска.А Љубе беше?
Трн, кога почнува да се гради држава и како?
И јас бев таму незнам за другите но јас секогаш си стојам на зборот.Беше кај шо требаше да биде..