Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тука си веќе у право за ВИП влезот. Само внатре беше преполно, а надвор имаше 2 пати повеќе него што имаше внатре. А за вип влезот стварно лошо обмислено. Јас и 10 покани да имав неможев да стигнам до тој вип влез. Среќа се знам со тој едниот од газдите па случано се појави па он ме внесе низ тој вип влезот кога му кажа на обезбедувањето да ме пуштат па они ме повлекоа.Macedonian напиша:Тапа невидена. Надвор миљон души се бутаат да влезат а се глеаше дека внатре е бајаги празно. Џабе и вип карти и све коа не можеш да стигнеш до влез. Вип влез кур мој.
Тешко дека другпат ќе ме однесе патот натаму. :uvo:
јбг сите вкусови неможат да се задоволат
поздраф се гледаме вечер

Па ти за музиката одеше така?BusHav напиша:Јас чекав во саботата пола саат,таман се откажав,се тргнав на страна излезе другар од обезбедување и си влегов ко чоек.Внатре на неколку места можеше фудбал да се игра,за разлика од гужвата надвор хехехе
Музиката беше добра,диџејката врска немаше(физички зборам,иначе за пуштање музика ја биваше)
Инаку знаев дека ќе има напалени малолетници со мобилните во рака и ајде гола цицка па да снимаме...:nenene: