Нов летен клуб - "The CUBE club" (поранешно летно Елемент)

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бев од кај 1саат до кај 2 и кусур па у Колосеум после тоа. Не беше нешто посебно у Кјуб.

Тапа невидена. Надвор миљон души се бутаат да влезат а се глеаше дека внатре е бајаги празно. Џабе и вип карти и све коа не можеш да стигнеш до влез. Вип влез кур мој. :tapp:

Тешко дека другпат ќе ме однесе патот натаму. :uvo:

Macedonian напиша:
Тапа невидена. Надвор миљон души се бутаат да влезат а се глеаше дека внатре е бајаги празно. Џабе и вип карти и све коа не можеш да стигнеш до влез. Вип влез кур мој. :tapp:

Тешко дека другпат ќе ме однесе патот натаму. :uvo:
Тука си веќе у право за ВИП влезот. Само внатре беше преполно, а надвор имаше 2 пати повеќе него што имаше внатре. А за вип влезот стварно лошо обмислено. Јас и 10 покани да имав неможев да стигнам до тој вип влез. Среќа се знам со тој едниот од газдите па случано се појави па он ме внесе низ тој вип влезот кога му кажа на обезбедувањето да ме пуштат па они ме повлекоа.

мизерија невидена! далеку се од просечен клуб, почнувајќи од сељаците и робијашите што се на врата па завршувајќи со организација и слични работи. имаше гужва зашто беше отварање ама во следниве денови ќе молат да се наполни барем 10% од тој народ вчера што беше. како и да е, вчера бев и никогаш повеќе! поздрав

јас си поминав добро работно а дека не било добро тоа говорат само малку луѓе јас барем додека зборев со тие што ми нарачуваа пијачки викаа било топ :) јбг сите вкусови неможат да се задоволат
бтв кенгур го видов дојде се поздрави почит мен
и вампирката си ја видов :) поздраф се гледаме вечер

Јас не се чувствував многу добро имав како внатрешна температура,ама што знам не си поминав толку лошо..мислам ме нервираше фактот што беше невидена гужва,не можеше ни да се дише..ама после се сместивме на едно место,па почна да станува добро

Oсвен на врата тоа што беше лудница не беше лошо така симпатично беше али кога има толку гратиси мора да има гужва иде и ќоро и сакато па со телефоните ко слепци некои ја сликаат таа диџејката а таа пустата сува ко гавран;-).како и да е за мене од 5 имаа 4.

Се до вчера не ни знаев дека толку бројна младина имало во Скопјево. :pos:
Гужва у п.м., не ни влегов, се откажавме.:)

катастрофа. пак таму? не. зашто? пишаа погоре луѓето. вип карта на исто рамниште ко да си купам карта на врата. ебати випот, се напраив сардина 20 минути дур да влезам. тибам глупиот клуб.
tip of the day:кога ќе искачате, погледнете горе над излезот на белата пластика, стои уште логото на елемент. реновирање my ass!

vlegov, ama mnogu guzva imase, muzikata bese dobra, samo se se zaeba koga izleze ovaa dj-kata, site se svrtea so mob. da ja snimaat i propadna zurkata, pa si zaminav

Abe dobro e tamu samo sto ima mn guzva dodeka da vlezes treba saat ipol da cekas nadvor treba da napravat nekoj red za da ide pobrzo rabotata:)

Јас чекав во саботата пола саат,таман се откажав,се тргнав на страна излезе другар од обезбедување и си влегов ко чоек.Внатре на неколку места можеше фудбал да се игра,за разлика од гужвата надвор хехехе
Музиката беше добра,диџејката врска немаше(физички зборам,иначе за пуштање музика ја биваше)

BusHav напиша:
Јас чекав во саботата пола саат,таман се откажав,се тргнав на страна излезе другар од обезбедување и си влегов ко чоек.Внатре на неколку места можеше фудбал да се игра,за разлика од гужвата надвор хехехе
Музиката беше добра,диџејката врска немаше(физички зборам,иначе за пуштање музика ја биваше)
Па ти за музиката одеше така? :toe: Инаку знаев дека ќе има напалени малолетници со мобилните во рака и ајде гола цицка па да снимаме...:nenene:

Стварно надвор имаше повеќе гужва,него внатре.Народот не мрдаше беше добро позициониран,атмосферата за нигде,летна и по некоја тупаница...Има и подобри:smir:

Вечерва во Кјуб - Балкан најт се гледаме таму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom