Нов летен клуб - "The CUBE club" (поранешно летно Елемент)

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кога ќе има гола диџејка? :pos:

Oтварањето е одложено за 9ти ( сабота ) поради временскиве непогоди..
Но доколку утре биде цел ден во ред и не врне..има голема веројатност и вечерта да се отвара односно на 7ми ( четврток ) гратисите што се поделени важат , доколку во спротивно отварањето е на 9ти , тогаш гратисите од четврток и петок, важат за во сабота
Се гледаме ! :) 2 шанк десно

БтВ утре посолидна инфомарција

Дефинитивно отварањето е на 9ти * сабота *
- со медиум од 9-30 до 12-30
- со сениор од 12-30 до 04-00

се гледаме таму

Ја планирам да идам со уште 3-4ца другари/другарки. Имаш толку гратиси?

Утре да не настапува голата диџејка? Знае некој да ми каже што музика ќе се пушта?:)

Осеќам дека ќе биде тутма внатре.:cool:

Скулгрл напиша:
Утре да не настапува голата диџејка? Знае некој да ми каже што музика ќе се пушта?:)

Осеќам дека ќе биде тутма внатре.:cool:
Не е утре голата диџејка, утре е отварањето....А отварање со гола диџејка не верувам, ова е фората на Левел пуштање на почеток многу гратиси колку да се напуни и после тоа карти.....Ќе се пушта она што се пушта по дискотеки, хитчиња митчиња ово оно

точкест мило мене ми требаат 2 гратиса...те чекам на мсн да се договориме :)

значи вечер ке биде тоБ јас ги поделив сите гратиси ина4е радо ке ве услужев се гледаме вечер

Se gledame vecer na sank :je:

Jas ke dojdam vo sabota se gledame:):)

И ја идам вечер се глеаме. :helou:

А да дојдев и ја со копиљаната:):)

Дојдов и си отидов. Гужва пун курац.

Копиљаци со гратиси во едната рака и пластична флаша Горско во другата. Буквално секој имаше гратис, а кај што има гага - таму има еден куп гагаџии. Се откажав уште на влез, затоа што можев да замислам како е внатре... Боље да одевме во Колосеум, добро музиче фучеше :)

Katastrofa 2500 gratisi imase,zatoa si otidov vo Koloseum i ne zazaliv,top bese...sorry Scorpio se gledame drug pat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom