Ноне Неделковска: Ми бараат секс за да снимам спот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ја вака од око...мислам дека со Нонето на никој нема да му успее поза 69.
Со Тони Михајлоски се идеален пар, поготово за позата се створени.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 04:35 ---
А и да не можат легнати ке пробаат вака, само Ноне нема потреба да клекнува
69.jpg

Пошто Ноне студира информатика, мислам дека би била идеална за модератор на Чек дис аут.
Ако некој контактира со неа (од велешаните), слободно нека ја покани на форумов :)

За жал тоа е вистинта у мк, и не си морала јавно да ја кажуваш.... зарем не знаеше.И сега што мислиш како ке биде кога ке излезе некој твој спот сите ке знаат ете Ноне по долго негодување даде:)

Пошто Ноне студира информатика, мислам дека би била идеална за модератор на Чек дис аут.
Ако некој контактира со неа (од велешаните), слободно нека ја покани на форумов :)

Да не ќе и побараш и ти да ти даде за да ја ставиш модераторка на Чек дис аут ? :pos::pos:

Да не ќе и побараш и ти да ти даде за да ја ставиш модераторка на Чек дис аут ? :pos::pos:
Во Good Guy Greg стил:

И нуди модераторско место на Ноне.

Не и бара секс.

:pos::pos:

Не дават секс= немат песни.
А баш ми се слушаше нешто ново од Нонето.:D
Едит- може и клип, без песна да биде.

не знам зошто е изненадена од ова... одамна е вака у мк. треба да си ептен фаца да не бараат сексуални услуги од тебе.. без разлика дали си машко или женско.

Мора да сум ептен фаца ондак.

Па компензација.Општо позната пракса во македонското трговаштво и економија.

Сега сфаќам дека е многу тешко сама да се борам на естрадата. Овде има многу искусни стари волци кои лесно ќе ме средат. Еве на пример тропнав на многу врати за правење нова песна или спот, но сите само ми бараат. Јас сум искрена и ви велам дека бараат сексуални услуѓи од мене.
true-story-xljltoulh-189207-428-474.jpg

Грев ли ќе биде ако кажам дека симпатична ми е песнава? :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom