Ноне Неделковска: Ми бараат секс за да снимам спот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути една досада помалце,оваа незнам кој ја излажал оти знае да пее, па уште “Снимале спот со секс“.Е баш си фина, зошто не кажиш дека за да се пробијат на естрада и плаќаат, и се ебат во секој момент, и еден тон други палавштини само да се со напукано посрано его дека се “некој и нешто“. За дунда , секоја жена има и секој маж има такво да го стави тука. Ама за музика, треба да си роден со талент. Ја би да се забрани со закон бе и студио и продукции и се останато шо им снима и зема пари на гревчињата. Порано важеше правилото имај кола, пари, оди во скапи локали секако ќе легнуваш секоај вечер. Сега важи, отвори студио, и сите се твои.

Поп-пејачката Ноне Неделковска откако остана без менаџерот Антонио Димитриевски, се откажува од кариерата, пренесуваат дневниот весник „Фокус“ и најновиот број на естрадниот магазин „Крема“.

http://www.plusinfo.mk/vest/27199/None-Nedelkovska-Mi-baraat-seks-za-da-snimam-spot#tabs-2

Фокус, Крема, plusinfo.mk....

Комуњарите се нервираат што им се затвори телевизијата и изгубија на избори, па сега лупаат глупости :pos:

Али послем статијата на Фокус дека "Скопјаните дркале на барокот" веќе ништо не ме чуди.

Пробувам да ја замислам Ноне во светот на C, C++, Jаva, C#, HTML... ама едноставно не можам.
хаха замисли ја ноне пред компјутер расутра PHP или Visual Studio уз спатно со SQL 2008ца : )

Jаоо хејтери полека малце, чил, сте се нафрлиле врз една душичка што се дрзна да ја отвори устата и реално да каже како стојат работите,не бидете лешинари молим вас и ова "дај ми" веќе стана препознатлив мкд бренд со сонценце, сите работодавци си го носат на беџ уште кога ќе ти се насмевнат знаеш колку е саат.

Ко ќе се спомене Ноне ми текнува на штиклите шо и ги има украдено ( на една другачка од Велес) и несакаше да и ги врати - озбилно е воа. Па ајде после откако и ојде ваа блесавата дома на Нона , па мајка и и ги врати. Е тоа е Нонке карма - ти некому штиклите тебе некој грудима.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom