- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
ова баш сакав да го ставам го глеав пред неколку дена се превртував ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгугла нешто за "приредувачот" на наградава?
Мене иста ваква порака ми пратија пред 1-2 недели, им вратив, ми ги пратија парите.
Имам и слики со чекот како сум сликан, после ќе ги ставам сликите.
True story.
[DOUBLEPOST=1455748285][/DOUBLEPOST]
ha..ha..HA....
ne se razbiram...vo ova,mi preci sto neznam ni eden zbor inglis.
Mene pak pred nekoe vreme mi se javija, (da vi go kopiram i pratam)
i nekoj me obvestuva deka vo saobrakajna nesreka zaginale tie i tie, i mene me nasle so isto prezime i sakat da kontaktiraat bideiki tie ostavile vo naslestvo nekolku milioni dolari.(ili bese i da im pratam moj nekoj racun-smetka) odnosno kako da mi gi pratat-prefrlat parite. Sto da pravam?
Де баш контактирај го, јас ти гарантирам дека ќе ти побара број од кредитна картичка да ти ги "префрли" парите![]()
[DOUBLEPOST=1455748893][/DOUBLEPOST]
А зошто не би било сериозно?
Како да го откриеме тој што ги праќа овие пораки?
Ова е неговиот број:
+48738

Dear Sir/Madam,
I am Werner Jattke, a British Citizen from United kingdom. I have a buisness proposal to discuss with you. Kindly contact me via email on 011231jk@gmail.com or call +447087625042, +447087842994 or sms to +4477849032.
Regards,
Werner Jattke
Секој ден на маил ми стигаат вакви глупости, па и он не е исклучок, те бизнис ке праевме, те ке делевме пари, те да му помогнам окулу престојот, те наследство милијарди ме чекаат... Какви црни 700.000$, какви номинации
Инаку овие пораки се праќаат од генератор на броеви, мислам дека окулу 2 фунти беа 10 пораки и што и да ставиш како испраќач така ќе ја примиш, пи*ка да пишеш, на примачот ке му пишува from пи*ка без никакви дополнителни караткери и е многу интересно. Серверите на ова чудо се во Ерменија.