- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
ова баш сакав да го ставам го глеав пред неколку дена се превртував ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгугла нешто за "приредувачот" на наградава?
Мене иста ваква порака ми пратија пред 1-2 недели, им вратив, ми ги пратија парите.
Имам и слики со чекот како сум сликан, после ќе ги ставам сликите.
True story.
ha..ha..HA....
ne se razbiram...vo ova,mi preci sto neznam ni eden zbor inglis.
Mene pak pred nekoe vreme mi se javija, (da vi go kopiram i pratam)
i nekoj me obvestuva deka vo saobrakajna nesreka zaginale tie i tie, i mene me nasle so isto prezime i sakat da kontaktiraat bideiki tie ostavile vo naslestvo nekolku milioni dolari.(ili bese i da im pratam moj nekoj racun-smetka) odnosno kako da mi gi pratat-prefrlat parite. Sto da pravam?
Де баш контактирај го, јас ти гарантирам дека ќе ти побара број од кредитна картичка да ти ги "префрли" парите![]()
А зошто не би било сериозно?
Како да го откриеме тој што ги праќа овие пораки?
Ова е неговиот број:
+48738
Dear Sir/Madam,
I am Werner Jattke, a British Citizen from United kingdom. I have a buisness proposal to discuss with you. Kindly contact me via email on 011231jk@gmail.com or call +447087625042, +447087842994 or sms to +4477849032.
Regards,
Werner Jattke
Секој ден на маил ми стигаат вакви глупости, па и он не е исклучок, те бизнис ке праевме, те ке делевме пари, те да му помогнам окулу престојот, те наследство милијарди ме чекаат... Какви црни 700.000$, какви номинации
Инаку овие пораки се праќаат од генератор на броеви, мислам дека окулу 2 фунти беа 10 пораки и што и да ставиш како испраќач така ќе ја примиш, пи*ка да пишеш, на примачот ке му пишува from пи*ка без никакви дополнителни караткери и е многу интересно. Серверите на ова чудо се во Ерменија.