Номинации за Ференц Пушкаш награда за најубав гол во 2012 година!

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е според вас најубавиот гол

• Баду

Гласови: 2 2,8%
  • Бен Арфа

Гласови: 13 18,1%
  • Фалкао

Гласови: 16 22,2%
  • Хасили

Гласови: 1 1,4%
  • Хименез

• Меала

Гласови: 7 9,7%
  • Меси

Гласови: 14 19,4%
  • Нејмар

• Соу

Гласови: 1 1,4%
  • Шток

Гласови: 14 19,4%

• Вкупно гласачи
    72
Ако више мора да биде Меси на секоја листа, барем да му стаеле некој друг гол, сигурно имал некој подобар отколку оној против Аргентина...

И немој да мислите дека зборим од инает, ама ако голов од Меси вреди да се прогласи за најдобар гол...ми иде да се обесим. Па уште води според анкетава :tapp::tapp::tapp:

како бе овие од Меси и Нејмар кандидати покрај толку други убави голови ... Нејмар ги дрибла на сите таму во селската лига нека проба онака на европска одбрана .. таму да појдат роналдо или меси секој натпревар ќе даваат онакви голови . без врска .. како што има објавено голови членот погоре Ф.Миколи неговиот гол е 100 пати подобар од тој на меси или нејмар па и од Роналдо против Осасуна , или тој на Ночерино ми е подобар од него на нејмар .

Ибрахимович имаше добар гол и минатата сезона но не победи. Го избираат Нејмар за да му ја покачат цената ќе го видиме во Европа а не таму во селската лига да прави финти.

Сисе...гол на годината

Од овие тука, на Меала и на Баду најмногу ми се допаднаа головите :) Можеби затоа што прв пат ги гледам

Головите на Нејмар, Фалкао и Сточ влегоа во потесниот избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom