Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Каков сум таков сум= најдобар сум !Исто ти се фаќа. На јаве само глупости зборуваш...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков сум таков сум= најдобар сум !Исто ти се фаќа. На јаве само глупости зборуваш...
Хехе... едно време имаше и Ањушка из Питјером в маји жизни...Ну ето уже другаја историја...Луки, ти си македонскиот Левин.
Хехе... едно време имаше и Ањушка из Питјером в маји жизни...Ну ето уже другаја историја...
За таа приказна мора да има салата, ракија, и добро друштво. Ето можно бит в адин прекраснии ден в будуштјом...Во друга прилика, ако си расположен, сподели ни ја таа историја...
Море Луки легнувај таму утре од зори ќе требе лојзито да го копаме да го ораме. Не е лесна тава работа. Јас кога ораше раците како корупка ми се направија.За таа приказна мора да има салата, ракија, и добро друштво. Ето можно бит в адин прекраснии ден в будуштјом...
Иначе, спие ми се плаче ми се. Ама обеќах една работа и мора да ја завршам.
Море Луки легнувај таму утре од зори ќе требе лојзито да го копаме да го ораме. Не е лесна тава работа. Јас кога ораше раците како корупка ми се направија.
И оште да ни биде денот потежок дека мене в‘в шталата ќе требе да се отеле кравата знаеш ли колко работа има. Ќе требе да дојдеш да помогнеш ветеринарот на семинар у Данска го пратија. Ќе са училе човеците как требе бишките да ги вакцинират.
Закачеш една манила за обецата и бишката излева од кочината како манекенка на модна писта...
Това е уметноста. Да ја натераш бишката како манекенка да оде. Моите не сакат да научат. Опремих ја фармата, групирах ги у чекалиштето, турих им телевизија да гледат да се учат како се оде. Се им направих ама не се научија
![]()
Е вакво нешто само од челик. И после само една манила за носо и теглеш како ненормален... Како лесно ќе газе по земјата, главата нагоре дигнана, задните нози синхронизирани со предните... Ти сакаш сами по себе да развијат нешто по така егзотично.. Требе у лајната малку да погазеш додека туреш обеците, па после манилата* и теглеш
манила = синтетички сиџим* (најчесто бел, ама има го у разни бои)
Сиџим = подебел канап*
канап =
Еми јас мислеех дека свиљите ќе се соживејат с‘с тие нешта шо им ги даваа на телевизијата па ќе чекорат синхронизирано.Е вакво нешто само од челик. И после само една манила за носо и теглеш како ненормален... Како лесно ќе газе по земјата, главата нагоре дигнана, задните нози синхронизирани со предните... Ти сакаш сами по себе да развијат нешто по така егзотично.. Требе у лајната малку да погазеш додека туреш обеците, па после манилата* и теглеш
манила = синтетички сиџим* (најчесто бел, ама има го у разни бои)
Сиџим = подебел канап*
канап =