Nokia N98i Кинеска, мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Liska
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 ноември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
14
Локација
Скопје
Drugarche moe saka da zeme nov moblien,posho mu go ukradoa pred 1 nadela telefonot.
sea on vika sakal da zeme Nokia n98 kineska verzija,poshto jas koristam nokia n95,neznam shto da mu kazham za Kineskata.
pa ako znae nekoj neshto + da pishe za modelot,kakov e,i kakvi greshki ili bugovi ima..fala =]:smir:

лол ... која кинеска верзија ...
тоа воопшто не е нокиа :)

lepi shto znam,neznam ni kakva e jas,mi reche Nokia bela 65 evra + tv Kineska,zatoa prashuvam na Net ;D

хахахахах кажи ми другарти од кај ќе ја земе и ја да зеам :pos2::pos2::vozbud::vozbud::pos2:

си се збунил ти нешто или другар ти те заебава... нема уште излезено n98
најново моментално е нокиа н97 и во декември би требало во МК да го увезат нокиа н990

хахахахах кажи ми другарти од кај ќе ја земе и ја да зеам :pos2::pos2::vozbud::vozbud::pos2:

си се збунил ти нешто или другар ти те заебава... нема уште излезено n98
најново моментално е нокиа н97 и во декември би требало во МК да го увезат нокиа н990

Дечкото убаво напиша дека Н98 е кинеска,а не оригинал.

Дечкото убаво напиша дека Н98 е кинеска,а не оригинал.

па ја не сум слушнал ни за кинеска... ако мисли на оваа сестра ми има ваква :pos2::pos2::pos2::pos2:
ова е н98+ со наставка :wink:

околу 200 евра е со мени од Самсунг:pos:

па ја не сум слушнал ни за кинеска... ако мисли на оваа сестра ми има ваква :pos2::pos2::pos2::pos2:
ова е н98+ со наставка :wink:

околу 200 евра е со мени од Самсунг:pos:

де бре се скина од смеење .... шо е толку смешно ...
Кинески телефон е ... не е Нокиа туку НокЛа и тоа е ...
чоекот арно си праша ...
земи сега удри си го одглава на сестрати телефонот ... ОК!
ја заебале гадно 200евра платила :pos2::pos2::pos2:

де бре се скина од смеење .... шо е толку смешно ...
Кинески телефон е ... не е Нокиа туку НокЛа и тоа е ...
чоекот арно си праша ...
земи сега удри си го одглава на сестрати телефонот ... ОК!
ја заебале гадно 200евра платила :pos2::pos2::pos2:

не е Нокла бе другар Нокиа е.. шо уопште влагаш у муабет кога незнаеш за што збориме?

него коментирај во врска со темава, ако имаш Нокиа н98 пофали ја може и ја ќе си купам, ако не иди у Сони-Ериксон прај си муабет :nesvest:

Абе што зборите глупости каква нокиа :tapp: кинеско моделче со никаков квалитет што не се знае колку ќе трае и што ќе му откаже

подобро нека купи некој добар телефон на старо отколку нов кинеЗ :vozbud:

Благодарам за информациите,еве едно мое прашање до вас.
(може има тема за ова,редок сум на форумов)
Некаде март сакам да земам нов моб. и почнав нешо као да собирам пари.
препорачајте ми некое добро телефонче,фенси и добар перформанс,за Не многу пари. :)

ја знам дека е Кинеско срање али на телефонот пишуе Нокиа(барем на тој дома шо ми е), впрочем шо е битно што пишува кога и онака е гомно телефонот, иако е на тач :)
е ова е веќе друго нешто...

Nokia-N900-Maemo-5-03.jpg

сличен е на н97, со појак софтвер и процесор и секако поголем екран.

baze_sk
ova chudovo od telefon na slikava ti go korstish?
Kinesko e ,se isplati shto cena e,i shto ima na telefonchevo,+ wairless dali ima (ako vaka se pishue vajrless :pos2: )

baze_sk
ova chudovo od telefon na slikava ti go korstish?
Kinesko e ,se isplati shto cena e,i shto ima na telefonchevo,+ wairless dali ima (ako vaka se pishue vajrless :pos2: )

Телефонот погоре е најновиот нокиа н900 оригинал е нема кинеска копија од овој модел сеуште :) и засега не е излезен на продажба така да ке се почека уште малце за овој телефон :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom