Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Уф, ама група со 150 луѓе and counting..? Знам дека можам да го скокнам ограничувањето до 25 луѓе ако одам преку акаунтот на microsoft live ама секоја година додавам бар околу 60тина нови броеви во листата во ексел, не е практично сите тие броеви да ги имам во именик (ниту пак сакам баш сите да ми стојат во именик)...

Тоа е, незнам друго решение. Внеси ги така, ќе си ги навикниш во именик нема да ти сметаат :) За тоа беше порано закон сони екриксон. Со тоа нивното софтверче што доаѓаше имаше таква опција

Преку која апликација може да се прави upload на видео на инстаграм? дека преку instagram beta не може

Lumia Camera е промена од Nokia Camera со Denim мислам дека доaѓа кај сите :)

Доаѓа прво на тие модели, останатите модели оптимизираноста и можноста за 4к видео ќе ги добијат подоцна. Ако вопшто дојдат :)

Доаѓа прво на тие модели, останатите модели оптимизираноста и можноста за 4к видео ќе ги добијат подоцна. Ако вопшто дојдат :)
тоа е тоа :)
во главно зборот ми беше дека е замена на Nokia Camera.. Nokia Camera Beta во последните надградби ги има некој од новостите на Lumia Camera..
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-camera-beta/80b4b4a2-f7aa-49f0-b8ab-7b7390ce1014

Споредба

iPhone 4 vs. Lumia 520
Екран: 3.5 инчи - 4 инчи
Камера: 5 мп - 5 мп
Видео: 720p - 720p
Процесор: Single Core 1GHZ - Dual Core 1GHZ
Рам: 512MB - 512MB
Меморија: 32GB - 8GB (но и слот за мемориска)
Година: 2010 - 2013
Цена: Два напрема еден.

Шта речи.

Последно уредено:
ja instalirav tri pati i tri pati ne rabotese se isklucuvase a gleam i kaj drugi ne rabotela

Не работи и кај мене веќе. Отворив преку неа фејзбоок да видам како е, беше невидена катастрофа. Како да сум го посетил од нокиа 40 со симбиан верзија 1.0. Пробав да одам на јутуб дали е подобро неможеше да пушта видеа, баг имаше некој голем :)

А сега не ми отвора ништо веќе, само на почетокот седам по мениата, ако пробам да отворам веб страна крашнува.

Бев решен да земам WP но кога излезе понудата на т-мобиле за Huawei P6 едноставно не смеев да ја пропуштам, супер телефон за 50 е (со продолжување на договор секако). Еве една година помина па повторно се вртам околу лумиа телефоните. Конкретно го гледам 930 и како што можам да забележам дека влегува во високата класа на лумиа телефони. Напредните корисници на лумиа телефоните дали имат да дадат некој совет околу изборот на овој телефоно.

Пр. слични пари подобар телефон, помалку пари сличен телефон, реални перформанси, споредба со друг телефон, како функционира 4G, за колку време ќе ме служи и кога да се бара замена, апдејт, стабилност...

Во продолжение на темата може да разменеме мислење и за некој други работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom