GreenRoot
^Зелен^
Дечки сакам да ја земам 520ката, но ме мачи една голема мака. Има opera mini за windows phone? Или некоја добра алтернатива?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има неофицијални верзии на opera,chrome,mozila али Internet Explorer нема конкуренција на WPДечки сакам да ја земам 520ката, но ме мачи една голема мака. Има opera mini за windows phone? Или некоја добра алтернатива?

Нема официјална верзија ти пишав и погоре има неофицијална ..Мене ми треба исклучиво Opera mini пошо многу штеди од data пакетот
Овие стандардниве прелистувачи ги користам многу ретко.
edit:
Прегледај го приврзокот 101290
Изгледа нема. WIndows mobile не е исто со windows 8.1 Или грешам?

Си има сетинг за high data savings на IE. Така ќе ти троши многу малку data.Мене ми треба исклучиво Opera mini пошо многу штеди од data пакетот
Овие стандардниве прелистувачи ги користам многу ретко.
edit:
Прегледај го приврзокот 101290
Изгледа нема. WIndows mobile не е исто со windows 8.1 Или грешам?
бета верзија на официјалната опера.. http://www.wpcentral.com/opera-mini-browser-taking-sign-ups-test-beta-windows-phone-version?utm_source=wpc&utm_medium=twitterДобро е ова да се знае. Ќе треба да истестирам прво кај некој другар да видам дали е океј таа апликација. Ако е лошо ќе мора да се враќам на андроид за жал.

После октомври колку што прочитав..пристигнува на крајот од 2014 година...?
Имам потреба 3-4 пати во годината да праќам по 150-200 смс пораки (организација на настани на работа).
До сега со мојата стара Нокиа Н96 тоа беше екстремно едноставно. Ги имав сите броеви на кои треба да праќам смс-ка во ексел, ја приклучував Нокиата со УСБ кабел и правев копи-пасте на сите броеви. Simple as that. Се што ми требаше беше некој генерички програм за сите Нокии, кои го симнав од нивната веб страна.
Со сегашнава Лумиа 820ка очекував ова да е уште полесна задача. Екселот го имам на skydrive (или по ново onedrive) и очекував од таму директно да правам копи-пасте. Ама не можело. Може да копирам само една ќелија.
Добро, прво ги копирам броевите во .txt, ги разделувам со ; и од таму правам копи-пасте. Ова функционира ама со една маана - сите броеви (освен тој што е најгоре во листата) ми ги копира дупло. Треба рачно да отстранам околу 150 дупли броеви (клик па remove) што е секако неефикасно.
Пробав и со друг разделник освен ; и пак исто добивам. Пробав и да копирам од word наместо од .txt и пак исто. Пробав и со тој глупиот Zune или како и да се вика софтвер ама тој нема ама баш ништо што ни приближно може да ми помогне. Само за музика, видеа и слики е...
Има некој идеја како ова да го изведам наједноставно?
Влегуваш во people hub и таму ќе си креираш група. Можеш да си правиш различни групи, и после да пушташ една порака на сите наеднаш. Поинаку не ми текнува како