Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си? Сум користел и други Preview верзии, па ми ги давало секогаш и официјалните...
Еве јас користам Preview и неам официјален апдејт, ќе го направам ова утре, нема друго чаре..

Еве јас користам Preview и неам официјален апдејт, ќе го направам ова утре, нема друго чаре..

Ама дали официјалниот апдејт за др модел на телефон освен 925 е пуштен ?

Океј, ја сеа сум збркан. Искочи официјалниот апдејт или уште е Preview? Кои бројки ги има на официјалниот? Кај мене е на Cyan и os version: 12397.895

Во Македонија колку што видов само за 625 е пуштен.[DOUBLEPOST=1405693388][/DOUBLEPOST]
Во Македонија колку што видов само за 625 е пуштен.

А јазик и регион што треба да имаш наместено за да ти го даде апдејтот???
Sent from my RM-941_eu_slovakia_286 using Tapatalk

На што оператор си јас на т мобиле го немам.

Исто на Т-Мобиле. Регион Македонија, за јазик англиски , нема везе мислам доколку не сакате кортана да користите. За неа мора English US јазик да користите

Еве како иззгледа на 625

6e6uzesu.png

Sent from my RM-941_eu_slovakia_286 using Tapatalk

Океј, ја сеа сум збркан. Искочи официјалниот апдејт или уште е Preview? Кои бројки ги има на официјалниот? Кај мене е на Cyan и os version: 12397.895
Јас сум на истата верзија 12397.895 што е preview developer 8.1 не е официјалниот cyan update. Го нема сеуште кај нас.

Значи вака сеа има апдејт само за одредени модели на виндоус, е сеа корисниците на тие модели шо имаат инсталирано привју, мора да се го вратат телефонот во претходниот модел на оперативен систем па за да можат да го инсталираат најновиот официјален апдејт

Што мислите на Лумиа 625? Сакам да го купам. Кој е најдобар во средната класа на Лумиа? Совет

Што мислите на Лумиа 625? Сакам да го купам. Кој е најдобар во средната класа на Лумиа? Совет

Јас првенствено го зедов за тестирање на апликации, но импресиониран сум од перформансите за сумата која го платив. Не очекувај премногу од камерата

W8 корисници, кажете како сте задоволни сега за сега од нокиа телефоните и оперативниот систем. Сакам да земам лумиа 930, па кажете дали вреди да се даде 600 долари за тој телефон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom