Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Со Lumia 1020 + Movie Moments апликацијата :)
И да, видеото е осакатено од рендерирањето на апликацијата, оригиналното е каде-каде поквалитетско :)

Ух, презадоволен од телефонов за сега. Башка, си добив и battery grip гратис :)

Ја користи некој Battery апликацијата? Помага нешто или уопште да не ја симнувам? :D

Ја користи некој Battery апликацијата? Помага нешто или уопште да не ја симнувам? :D
Не се малтретирај, не работи во последно време ко што треба... Не се апдејтуваат процентите.

Дали Лумиа 625 ќе добие 8.1.? го гледав тука какво е вашето мислење за оваа мобилара, дали продаваат добри телефони или некоја Ш категорија? Зошто тука е 9000 само телефон, а во оне е 11.000 на 2 годишен договор.

Продавам Лумиа 520, скроз нов, месец дена користен, со гаранција, слушалки и се тоа, цена по пп.

Дали Лумиа 625 ќе добие 8.1.? го гледав тука какво е вашето мислење за оваа мобилара, дали продаваат добри телефони или некоја Ш категорија? Зошто тука е 9000 само телефон, а во оне е 11.000 на 2 годишен договор.
Супер си е мобиларата,јас зедов од таму,немај гајле,ама незнам дали сеуште го имаат,најубаво да им се јавиш да ги прашаш,затоа што еден другар сакаше да зема исто и го немаше..

Jas ja zedov od mobimak do sega nema nisto 4 mesec mi e ja zedov od ko ja namalija .Samo na 3g se gubi mrezata a 2 i 4g raboti super
Јас бев многу загреан за 820, пред 2 месеца бев за Скопје ми кажаа дека го нема никаде во Македонија, од моделите на лумиа го имаше само 520.

Имам Нокиа Лумиа 1020 и после една недела користење имам проблем...можам да праќам пораки ама не можам да примам пораки...да не знае некој што е финтата?

Имам Нокиа Лумиа 1020 и после една недела користење имам проблем...можам да праќам пораки ама не можам да примам пораки...да не знае некој што е финтата?
SMS пораки? На кој оператор си?

Татко ми има Lumia 630 (мислам), го расчепкав телефонот и се изненадив од тоа колку е брз, стабилен и све си е ко шо треба. Многу слично на ајфонот. Само штета што нема голем избор на апликации Windows платформата, иначе и јас ќе бев корисник на ваков телефон.

Да да за SMS пораки станува збор...иначе сум на ОNE. Пребарав нешто на интернет и прочитав дека и некои други луѓе се жалат на овој проблем. Повеќе овде: http://answers.microsoft.com/en-us/...messages/7b086fc6-053f-4855-8897-f1ff8637f366
Settings > Applications > Messaging
Најдолу имаш SMS center number, кој за ONE треба да биде +38975000200

Така е кај тебе?

Settings > Applications > Messaging
Најдолу имаш SMS center number, кој за ONE треба да биде +38975000200

Така е кај тебе?
Така е и кај мене. Денес одеднаш стигнаа сите пораки што требало да ми стигнат овие 2-3 дена. После тоа пробав од друг број си пратив порака на мојот и пак стигна. Ниту чепнав нешто ни ништо. Сега за сега е ок стварно не знам што беше работата. Сепак фала многу :)

Татко ми има Lumia 630 (мислам), го расчепкав телефонот и се изненадив од тоа колку е брз, стабилен и све си е ко шо треба. Многу слично на ајфонот. Само штета што нема голем избор на апликации Windows платформата, иначе и јас ќе бев корисник на ваков телефон.

Кој апликации ги користиш ти а што ги нема на Виндоус платформата? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom