Нокиа E71i

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Купив во Албанија ваков телефон, кинески Нокија со 8 мега пиксели камера, се мисли дека е најдобрата и најквалитетната копија на Нокија досега произведена.Има ТВ, Радио и се друго, што е вашето мислење за овој мобилен, дали некој досега имал искуство со ваков мобилен?

Цена, околу 50 евра.

Оние кои ги продаваат даваат 12 часа гаранција, а на оргиналите имаш 12 месеци гаранција па сега ти процени што мислење треба да имаме :kesa:

Друже овој нема 8 пиксела камера туку 1,3 макс 2 нека биде ќе си провериш во резолуција на слика на камерата ... квалитет штадатипричам :pos2: за таа цена добро си го земал ... само кажи кој модел е стај слика или види ако го познаеш на некој од овие

36457347_1.jpg

e71i_2__16575.gif

Најдобра копија е оваа ... пишува TV-mobile и изгледа исто како Е71

10243819-nokia-e71-pro-nokia-e71-nokia-e71-mobile-phonenokia-e71-pro-mobile-phone.jpg

9728016341.jpg

Nokia_E71i_analog_TV_mobile_phone_unclocked_quadband_dual_sim_dual_standby.jpg

Oвој е брат! Вреди ли што го земав или не? Можеби вреди само што има за два сима , камерата е околу 3-4 мегапиксела и има и блиц. Тевето нечисто фаќа. Му ставив мемори кард, и се го чита само кога земам песна од друг мобилен со блутут ми вика мемори фул, може да ми кажеш зошто?

Купив во Албанија ваков телефон, кинески Нокија со 8 мега пиксели камера, се мисли дека е најдобрата и најквалитетната копија на Нокија досега произведена.Има ТВ, Радио и се друго, што е вашето мислење за овој мобилен, дали некој досега имал искуство со ваков мобилен?

Цена, околу 50 евра.

еден другар има исти таков... камерата е ВГА или 1.3, пошо ептен мала резолуција има... е сеа,со меморијата мислам имаше нешо проблеми, ке го прашам... го земал од битпазар, окулу 50-60 еур... го има месец дена,сеуште нема знаци на расипување...:vozbud:

моделот ти е E71TV+ не е лош телефонот само што има глупо мени

Oвој е брат! Вреди ли што го земав или не? Можеби вреди само што има за два сима , камерата е околу 3-4 мегапиксела и има и блиц. Тевето нечисто фаќа. Му ставив мемори кард, и се го чита само кога земам песна од друг мобилен со блутут ми вика мемори фул, може да ми кажеш зошто?

Нема своја меморија изгледа. Напрај да ти се снимува на мемориската картичка. :toe:

има таму една опција сторејџ се вика и и вели: фон мемори или мемори кард и ти ке си одбереш мемори кард и то е то
Иначе има три типови телефони: оригиналот, оригиналот само со некоја мана произведен во кина или каде било за поевтина работна рака но од нокиа му го вратиле заради таа мана и сега има само кинески совтвер (јас имам таков нокиа N97),и трета варијанта може да е кинески. се познава по плочката на која лежи симот, кинеските се со две а оргиналот со кинески совтвер е со една исто како кај финскиот оригинал. иначе можно е да го продавам пошто ке ми пратат нокиа Е71 оригинал. ама можно е бидеки не би сакал да го дадам пошто мн ме бендисува и не се разликува многу од оригиналот сосема малце и плус не е пластичен а кинеските се пластични.

некро, дисплеј за телефончево да не имаш и ако имаш шо пари е(зборам за тел како на mrFresh)

некро, дисплеј за телефончево да не имаш и ако имаш шо пари е(зборам за тел како на mrFresh)

Ако нема некро прашај во мегамобил таму продаваат вакви сигурно имаат и екранчиња

јас би рекол само: Tapa Johnson.

како може кинеско моторче да е бољи од оригинално, па макар и со томос да споредуеме?
така и кај телефоните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom