nokia 5800 проблем

Член од
6 мај 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
пред некој ден зедов нокија 5800 одма направив упдејт на стариот софтвер и ставив гармин навигација после ова се појави овај проблем кога се јавувам некаде за време на разговорот телефонот титка :nesvest:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Ај види дали имаш вклучено minute minder или како и да се вика ... на секоја минута да титка

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Vidi da ne imas vtora linija, napravi restart na telefonot i ako povtorno se javuva istiot problem so titkanjeto, zemi izbrisi go Garmin da ne e do nego eventualno.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.235
Поени од реакции
957
Да или направи hard reset (тоа ти е да го вратиш на фабричко подесување) и види.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Капут брате:toe:
Знаеш, пред 4 години кога немаше секој интернет, форумите беа многу помирни и попријателски места.
Ако не ми веруваш, отвори ги почетоците на секоја тема за помош, каде што се толерираа сите видови на прашања и се помагаше на секого.

Ако порано кога ќе влезеш во тема за хардверски проблеми, целта беше да се помогне - сега е целта да кажеш некоја "смешка".

Се надевам си ја исполни целта, а еве и сите ние се уверивме во твојата смисла за хумор.

Член од
9 јули 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
me interesira...zosto na pazar3 se prodavaat 5800 tolku intenzivno....imaat nekoj nedostatok ili????jas sakam da kupam 58 ka

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
me interesira...zosto na pazar3 se prodavaat 5800 tolku intenzivno....imaat nekoj nedostatok ili????jas sakam da kupam 58 ka
Па основна причина е што се продадоа во големи количини кај нас пред година дена, па сеа на луѓето им се здосадени. А имам чуено и дека екранот лесно рикнува, мада имам нокиа 5800 веќе година ипол, душа му вадам и не му е ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom