Ниски женски обувки

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    72
Epa uste ne sum stasana za stikla,taka da baletankite mi se prva opcija sega za sega.
Gi obozavam,onie so masnicka posebno.Komotni mi se na noga,lesni,mozam se da praam so niv.

Летово изнаносив балетанки.
Мене ми се сосем ок, ама органски не ги поднесувам оние со машнички шо се.
Всушност пубо штикли ќе облечам отколку некои лаковани балетанки.

Нешо вака, да :
6170365941674c536b68396b68394456676341-300x300-0-0.jpg
girls-shoes-2.jpg
И јас би ги носела овие:helou:
Малку се подигнати и сигурно се поудобни од оние залепени за земја балетанки.

Летово изнаносив балетанки.
Мене ми се сосем ок, ама органски не ги поднесувам оние со машнички шо се.
Всушност пубо штикли ќе облечам отколку некои лаковани балетанки.

Нешо вака, да :
girls-shoes-2.jpg

Овие ми се супер а тие шо се до прсти и шо се толку плитки ептен ме нервираат и никад несакам девојката да ми носи такви :pipi:

Баш убаво стојат на тесни (цевки) пантолони или фармерки. Јас летово си ги изнаносив. Нормално дека обувка со штикла подобро ја оцртува ногата и целата фигура, но и овие баш се комотни и слатки за носење преку ден.

Не можам да се сетам точно од кога почнаа да се носат балетанките,но мислам кај нас ги донесоа Кинеските продавници.Ефтини,грди и многу многу неудобни.Незнам што е толку убавината во нив-како да газиш на земја.:tapp:Секое камче го осеќаш на секоја стапка.И посебно кога си во сукњиче изгледаш некако пократко-како да ти ја смалуваат висината.
Инаку јас носам средно високи кондури,а ми се допаѓаат и вакви со повисока петичка
girls-shoes-2.jpg

^Овие погоре спортските не се изгледаат лошо и баш се удобни.
Полошата верзија има доста лош физикус, и според мој вкус грдо стојат на нога.Незнам колку се удобни, али ако веќе се, разбирам зошто ги носат жените кои на работно место, на факултет, шпартање низ град, нормално, неможат да издржат цел ден на штикла.Кога веќе се купува "модерни опинци" барем да не се толку унаказени со цветови, панделки, и триста елементи кои никако не ги прават по привлечни на око.

This is .....very ugly
ws454.jpg

20080330_062102_jnh.jpg

20080218_010237_in4.jpg

Ова е помало зло, и поубаво за носење

81540__0049_0334406y_big.jpg

NiOWM4tj09P8yVklhU3IEb-30image.jpg

20080330_062236_linj.jpg

Многу ми е грдо кога ќе видам некое девојче 15-20 години во вакви. Баш како тетка. Тие погоре со ѓон што ги постиравте ај, можат до некаде, ама овие ми се баш теткински, ефтино ми делуваат.

Многу ми е грдо кога ќе видам некое девојче 15-20 години во вакви. Баш како тетка. Тие погоре со ѓон што ги постиравте ај, можат до некаде, ама овие ми се баш теткински, ефтино ми делуваат.

Напоменав дека се помала беља од останатите шо се постирани, не дека се убави :) Конретно за овие, ако веќе ги носат за некаде, никако не би требало тоа да е за преку ден туку нека се искористат за некоја посвечена пригода, пошто како шо спомна-на изглед се доста теткински и несоодветни за 15 годишна девојка.

In fact, не би носела ни под разно такво нешто, освен како оние првите од двата спортски пара.

Балетанки не сум носела, не ми се по мој вкус. Еден период се носеа многу, сега одамна не сум видела некој да носи. Преферирам повеќе штикли и патики од балетанки.

На темава се зачудив ... Има мажи кои забележуваат женски чевли ??? Holy foot fetish Batman . Ова го казвам сметано дека 95 % мажите кои ги познавам ке заприметат се на жена ( Најчесто по следниов приоритет : Лице ,очи ,гради ,задник ,тело , должина на нозе,итн итн итн ) али чевлите не . И јас лично сум таков . Само за разлика од другите јас имам и други приритети и поинаку поставени
Па затоа ке речам ке речам само - девојки носете што ви е удобно ... Како и да сте облечени пак ке трчаме по вас . Само треба да знаете како да се поставите .

Па затоа ке речам ке речам само - девојки носете што ви е удобно ... Како и да сте облечени пак ке трчаме по вас . Само треба да знаете како да се поставите .
:bravo:

Фујјјјјј бре, каки балетанки, одвратни се, неможам да ги смислам.. не ги носам ниту сакам да ја носам на моиве нозе оваа чудна кинеска измишЉотина.
Во право е Acid, модата се враќа, наликуваат на опинок. Уште па и оние гумени што ги извадија на пазарон, личат на оние гуменине чизми само во ниска и кратка варијанта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom