Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
MSV напиша:
Ко трудница си бе................. :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ај сеа не ме заебавај.....ти си имаш убаво гитарче......

Го симнав најновиот албум од Foo Fighters и од Coldplay.......
И имам некое глупо чуство дека Дејв како со сила да го правел албумот.....Можеби грешам, али енглезиве се многу подобри.....Дури и ми се свиѓа нивниот албум...........

MSV напиша:
Го симнав најновиот албум од Foo Fighters и од Coldplay.......
И имам некое глупо чуство дека Дејв како со сила да го правел албумот.....Можеби грешам, али енглезиве се многу подобри.....Дури и ми се свиѓа нивниот албум...........

кој албум од колдплеј?

........Моментално нема текст на оваа страница-ми вели којуктерот..............

MSV напиша:
........Моментално нема текст на оваа страница-ми вели којуктерот..............

И мене исто.....

кој к*р му е да му .... се изнамачив и ништо не покажува, а кај мене го покажува текстот

KURT KNALLKOPF = KURT PUKNA GLAVA.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а имав намера да пишувам за цела гранџ сцена, ама заеби, е*ате википедиата

LouWeed напиша:
KURT KNALLKOPF = KURT PUKNA GLAVA.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom