Жив ке се изедам...Од кај не знаешMSV напиша:Не...Мене стварно ме чуди....guitardemon666 напиша:Абе шо се тепаш ти за НИРВАНА??? Јас си поштовам една група: мочање спроти ветрот, ако ги знајш...
Под хитно да си пишал од кај не знаеш!!!!
Абе...MSV(support) напиша:Дрвцата си ги погоди алал да ти е!
Абе демон да не свиреше ти на рок фест?
Бука ептен си ги погодил!!!
guitardemon666 напиша:Абе шо музика е Нирвана за свирење... Само којќе сакате да одлепи публиката на концерт, ама не е за праење римејкој и издавање на ЦД. Иначе Нирвана ко Крафтверк, најпознати се оти беа први во то шо го праеја, ама ако видиш ичкуро не ги бива...
Да!!!MSV(support) напиша:Бука ти текнува од кај ми е потписов :?:
Пааа...Ќе биде на маица.....MSV(support) напиша:Ај потсети ме, да не беше на маица?
Пошто се палиш на метал ај наведи некој бенд што те пали, да те видиме?guitardemon666 напиша:Абе шо музика е Нирвана за свирење... Само којќе сакате да одлепи публиката на концерт, ама не е за праење римејкој и издавање на ЦД. Иначе Нирвана ко Крафтверк, најпознати се оти беа први во то шо го праеја, ама ако видиш ичкуро не ги бива...
Ако ми донесеш варикина...и маица.... :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal:MSV(support) напиша:Браво, ќе има ли гратис за мене една маица? :cls:
Еј, нели ти ми бараше да ти дадам некоја маица од широкиот ми мој репертоар на маици....MSV(support) напиша:Браво, ќе има ли гратис за мене една маица? :cls: