Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
И тој е добар али според мене тој му беше најлош. Земи слушај некоја песна додека се со Дејв Грол:helou:

Зашто најлош? Имаш супер неизмелодизирани песни, и погруби у секој случај. Тапаните се исто закон, малку поразличен стил од Дејв, поспори, Дејв најдобра карактеристика му е брзината, ама пак се гранџ, супер шмек има Чед Ченинг.

Зашто најлош? Имаш супер неизмелодизирани песни, и погруби у секој случај. Тапаните се исто закон, малку поразличен стил од Дејв, поспори, Дејв најдобра карактеристика му е брзината, ама пак се гранџ, супер шмек има Чед Ченинг.
А бе реков како и да е NIRVANA се закон па кој сака шо сака нека вика ама сепак со Дејв достигнаја кулминација =] енд бај да веј која ви е омилена песна од нирвана

А бе реков како и да е NIRVANA се закон па кој сака шо сака нека вика ама сепак со Дејв достигнаја кулминација =] енд бај да веј која ви е омилена песна од нирвана
lithium,smels like teen spirit i the man who sold the world

На Дејв најбоља карактеристика му е јачина на удар, не брзината.

Не е битно која му е најбоља карактеристика него битно е дека со него го достигнаа врвот.

Не е битно која му е најбоља карактеристика него битно е дека со него го достигнаа врвот.

Достигнувањето на врвот не се базира на Дејв Грол, туку на бендот во целост.
Ако веќе би се издвоил поединец заслужен за достигнувањето на врвот, тоа е нормално лидерот, Курт.

Достигнувањето на врвот не се базира на Дејв Грол, туку на бендот во целост.
Ако веќе би се издвоил поединец заслужен за достигнувањето на врвот, тоа е нормално лидерот, Курт.
Зборуваме со кој тапанар ја достигнаја кулминацијата :pipi:

Зборуваме со кој тапанар ја достигнаја кулминацијата :pipi:

Моја грешка, не ја пратев дискусијата.

Инаку, зарем е веродостојно да се компарира било кој од тапанарите кои биле дел од бендот одреден период, со Дејв Грол?
Нормално, дека кулминацијата стигнува со него и останува со него.

NIRVANA.

za mene sekogas ke ostanat najgolem bend bidejki tie se `vinovni` sto pocnav da slusam vistinska muzika. mozebi veke slusam i razlicni pravci na metalot i rockot no NIRVANA sekogas ke ostane specificna grupa.

А дали сметате дека Нирвана се најдобриот Гранџ бенд или се подобри Алис ин Чеинс, Перл Џем, Силвер Чеар, Грин ривер или сл.

А дали сметате дека Нирвана се најдобриот Гранџ бенд или се подобри Алис ин Чеинс, Перл Џем, Силвер Чеар, Грин ривер или сл.
Да не биле Нирвана, никој од горенаведените немаше да постои.

Абе добри се сите тие али burn84 e vo pravo

Да не биле Нирвана, никој од горенаведените немаше да постои.
Повејќе од пола се постари бендови од Нирвана, муабетот ми беше дали некој од (горенаведените)ви се бендисува повеќе или не.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom