Nirvana

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
не дека не вреди, туку се ствара презаситеност од песната кога сите само таа ти ја пуштаат, малку има што им дале шанса на другите песни
и мене со таа песна ме придобија ама стварно преку куров ми е кога само таа ја поштуваат а другото не им се свиѓа, не сакам нирвана во главата на луѓето да биде само one hit wonder band
од тука доаѓа мојот револт

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Мора да има и такви...
А луѓето шо им ги знаат сите песни напамет и пак не можат да ја извадат таа од глава ги фаќа страв да признаат за да не бидат оценети дека само таа ја чуле па не наишле на подобро...:):)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ај за душа на курт ке си ја пуштам smells like teen spirit

p.s BraT немој да мислиш дека тебе те напаѓав, ова беше само изразување на гнев :)

Член од
7 мај 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Hehehe!! GL

EJ ZAKON!!!:je: NIRVANA!!
PA ZASHO UOPSHTE PRASHUVATE???Definitivno najbolje GRANDJ BEND....
Ina4e Ziveam za NIRVANA!!A i za Kurt...I NE SE SAMOUBIL jes da mu bilo sk**4eno od SE...By the way koa sme kaj najbolje pesni OD NirVana...spored mene........HEART-SHAPED BOX....:kajg:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
а Дејв и Крист :) не ги заборавајте и нив

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
od nirvana edna pesna mi ostavi golem vpecatok i toa lake of fire!!!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
M-I-L-A напиша:
od nirvana edna pesna mi ostavi golem vpecatok i toa lake of fire!!!

да да одлично курт ја преработил, за кавер верзии на песни курт беше генијалец

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
За nirvana мислам дека се неповторливи !!!

Член од
8 мај 2006
Мислења
33
Поени од реакции
2
E so da mislam, pa mene ic ne mi se aresat, dojdoa na scena koga vo metalot i rokot ne se slucuvase nisto promoviraa nov stil a na publikta i trebase toa i zatoa uspeeja a ne zatoa so se dobri. Mene ne mi se aresat, vi gi ipreporacuvam Bon Jovi, Deep Purple, Van Halen Whitesnake i taka natamu

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Dobra grupa bile imaat napraveno dosta interesni pesni iako ne sum epten popalen po niv ama vo sekoj slucaj dobri se za slusanje.A Kurt Kobejn ne go postuvam mnogu zasto mi deluva deka bil malku zabegan so pametot.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
aj da ne se povtoruvam so tie nadmene,raka im davam na lugeto,napravija muzika sto ke zivee i posle niv

Член од
9 мај 2006
Мислења
144
Поени од реакции
0
nirvana spagaat vo najdobrite grupi na site vremina kade sto najbole pesni im se smels like teen spirit,man who sold the world,lake of fire i uste mnogu

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
BOREKALEV напиша:
E so da mislam, pa mene ic ne mi se aresat, dojdoa na scena koga vo metalot i rokot ne se slucuvase nisto promoviraa nov stil a na publikta i trebase toa i zatoa uspeeja a ne zatoa so se dobri. Mene ne mi se aresat, vi gi ipreporacuvam Bon Jovi, Deep Purple, Van Halen Whitesnake i taka natamu
А ти да не си од оние типцине шо го купиле Nevermind само за да ја слушаат Тин спирит?

Kajgana Shop

На врв Bottom