Нирвана или ГНР

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
ГНР ми си многу подобри од Нирвана, а Нирвана не ми се допаѓаат пред се заради Кобејн- не ми се допаѓа ни гласот, а ни тоа како изгледаше...ГНР имаат супер текстови и музика, едноставно ги обожавам, а и членовите од бендот се wooow :wink: особено Слеш, одлишен гитарист е.

Уффф теска тема....Нирвана се стварно закон, Курт многу го поштувам,меѓутоа мислам дека Сепак би се одлучила за ГНР!!!

ГНР ми си многу подобри од Нирвана, а Нирвана не ми се допаѓаат пред се заради Кобејн- не ми се допаѓа ни гласот, а ни тоа како изгледаше...ГНР имаат супер текстови и музика, едноставно ги обожавам, а и членовите од бендот се wooow :wink: особено Слеш, одлишен гитарист е.

Слеш како гитарист да, одличен е.

Е сеа за тесктовите не да не си во право. Курт се смета за еден од најдобрите текстописци на сите времиња ако не и најдобар-ако не веруваш прашај некој на форумов шо се разбира а уште подобро побарај на интернет ќе видиш ексл е срање у тој поглед.
А богами и за гласот не се согласувам неподносливото стенкање на морнот од ганзи е тоа што го растури бендот:wink:

Незнам,некако Нирвана ми се со подлабоки песни и потешки за џвакање,ГНГ се исто добри,ама пак мислам дека Нирвана беа похрабри.

Оффф....
Гласот океј, али изглед?
Да не забораи дека се наоѓаш у подфорум Музика? А што им фали на текстовите на Нирвана? Што и фали на музиката? Гнр се ептен лигави у споредба со Нирвана, поготово за текстовите... Членовите у Нирвана не се убави затоа не ги сакаш? Те пали сигурно тоа што Аксел на секој концерт трча по сцена со боксерица тесна и откопчана кошула...
А Слеш, ако збориме колку добар гитарист е, има друга тема, овде праиме споредба помеѓу Нирвана и Гнр.... Искрено, темава е лоша, али морав да пишам за ова...

и обете не можат да се споредуваат зашо и 2те се многу НАЈјаки
а за Where did u sleep last night ко ја напишал курт бил ептен издрогиран така да ко ја видел другиот ден и самиот си рекол браво и плс запазете го убо теkcтот на истата песна :) али пак е една од најјаките песни воопшто

а за Where did u sleep last night ко ја напишал курт бил ептен издрогиран така да ко ја видел другиот ден и самиот си рекол браво и плс запазете го убо теkcтот на истата песна :) али пак е една од најјаките песни воопшто

Скоро сите текстови ги пишувал издрогиран...

Where did you sleep last night не е песна од нирвана:wink:.
Слушнете што зборува кога ја најавува песната!

ја имам оригиналот Where Did You Sleep Last Night - кантри до коска

Where did you sleep last night не е песна од нирвана:wink:.
Слушнете што зборува кога ја најавува песната!

точно where did u sleep last night e od Woody Guthire
ама мене повеке ми се свига на Nirvana верзијата

па шознам...
текстовите ми се подобри кај нирвана, ама гласот и перформансот ми е подобар кај гнр
ќе се одлучам за гнр, за малку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom