Нирвана или ГНР

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
...јооо слеш ја највише го сакам од гнр(ексел ме нервира)...ама ипак двете групе ги сакам..мнооогу..ама коај би бирала помеѓу овја две..НИРВАНА..е бољаааааа:vozbud::vozbud:

Nirvana секако подобри во секој поглед. G'n'R не можам да ги сварам не знам што толку ги форсираат.

od nirvana do guns and roses ima edna razlika, nirvana se grudge a g'n'r se rock
Па тоа ти викам и јас ама ако веќе сум приморан да споредувам тогаш без размслување би рекол нирвана затоа што гнр се сра*е на 20 и 21 век

Некако Слеш многу ми се филма ,а Ексел ме нервира па затоа би рекол Нирвана

Прво овие се два различни стилови и ако мора да ги споредам
Guns 'n Roses се добри како бенд, меѓутоа начинот на изразување на Курт бил посебен и затоа тука нема дилеми. И тоа што сите викаат дека Nevermind го купувале за да ја слушаат Smells like teen spirit...нека го слушнат албумот па 100% ќе го сменат мислењето (за In Utero и Bleach да не зборуваме)

Нирвана ми се допаѓаат повеќе .. Инаку нема споредба меѓу бендовите .. различни стилови се.

АБЕ СМЕТАМ ДЕКА ТЕМАВА Е ИЗЛИТЕНА И НЕ СООДВЕТНА ЗАТОА ШТО ГНР НЕ МОЖАТ ДА СЕ СПОРЕДАР СО НИРВАНА ОД АСПЕКТ ШТО СЕ РАЗЛИЧНИ СТИЛА И ОД АСПЕКТ ШТО НЕ СЕ ДОРАСНАТИ ДА СЕ СПОРЕДАТ СО НИРВАНА
Р.И.П КУРТ

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХ
НЕ ГО ПРИМЕТИВ ОВА ЈАС БЕ ИНАКУ ДРУГАР МИ Е ЧЕ ГО ОБОЛАМ ОД ЗАФРКАВАЊЕ НА ЧКОЛИА

НИРВАНА или ГНР , мојте наомилени бендови но ако морам да бирам кој е подобар би рекол Ганс бидејќи нив ги слушам од мојата 3година и секогаш ме орасположуааа нивните песни а пак за Нирвана песните немам збороој и некако тие ми се ако сакам да се рамрдам и сл...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom