Нимфоманија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Тери Хантер, 25 годишна, тврди дека развила сексуална зависност оној момент кога ја изгубила невиноста. Доколку не ја задоволи сексуалната потреба, побудалува. Страшно нешто...

sexaddicte0911_280x6_14539a.jpg

http://www.newsoftheworld.co.uk/new...th-medical-condition-slept-with-1000-men.html

Имаме теми за нимфоманија? Модератори?

Или ова надмашува се досега познато за науката? :)

За оваа имам од поодамно прочитано, значи типката не може да седи "мирна" повеќе од саат-два мора да има некој со кого ќе може да се е*е. Нешто невидено и неописливо ни од страна на научници и доктори.:nesvest:

Мислам дека нема тема за нинфоманија, баш прееска проверував. Нека седи сега за сега вака темава, пазете да не забегате многу со оф -топици, тоа веројатно не мора да се каже дека ќе бидат бришани.:smir::helou:

И што е страшното во муабетов? Не сфаќам или навистина го нема?

Кој спомна страшно? Ова е мевлем :)

Мисирков спомна дека е страшно нешто. Затоа реков да си прашам. Мене повеќе ми е трагично отколку страшно. Не е тоа нешто што се контролира, па ајде да им се чудиме на таквите жени. Или па треба да ги нарекуваме ку*ви и да им се плашиме? Ај баш да видам што ќе искоментираат другите, да не нагаѓам ...:pipi:

Мисирков спомна дека е страшно нешто. Затоа реков да си прашам. Мене повеќе ми е трагично отколку страшно. Не е тоа нешто што се контролира, па ајде да им се чудиме на таквите жени. Или па треба да ги нарекуваме ку*ви и да им се плашиме? Ај баш да видам што ќе искоментираат другите, да не нагаѓам ...:pipi:

Најдолгата врска што ја остварила е 2 месеци, но и тогаш не е сигурна дека немала однос со друг. Во просек, мора да се задоволи до 12 пати на ден.

За некој е “страшно’’ да остварува такви статистики, не мислиш? ;-) Огромна обврска, тежина, ако си во врска со таква жена. За друг е мевлем. :-)))

Инаку, девојката ниту пие, ниту пуши, ниту се дрогира, но ете не може да го контролира конкретниот механизам.

Чим ни психолози досега не можеле да и помогнат незнам.. треба сепак на некој начин да може да се контролира, сепак нели нимфоманијата се спречува со само контрола, е сега според указов горе, девојкава нема шанси, уште да си најде соодветен партнер кој е ненаситен и ќе може да и удоволи дури 12 дневно, немат проблем нека си тера, а дека сепак нимфоманијата се третира како болест е исто точно, но незнам како никој неможе да и помогне, зошто баш имам читано дека со соодветни терапии може да се контролира желбата за секс и истата успешно да биде излечена. Ако сум грешка нека ме поправи некој.

Најдолгата врска што ја остварила е 2 месеци, но и тогаш не е сигурна дека немала однос со друг. Во просек, мора да се задоволи до 12 пати на ден.

За некој е “страшно’’ да остварува такви статистики, не мислиш? ;-) Огромна обврска, тежина, ако си во врска со таква жена. За друг е мевлем. :-)))

Инаку, девојката ниту пие, ниту пуши, ниту се дрогира, но ете не може да го контролира конкретниот механизам.

Kako be ne e sigurna?

Малце претеризам, не верувам дека може ПРОСЕЧНО по 12 пати, пред се бидејќи постојат еден куп обврски во животот или па девојкава цел има секс или еден „секс„ и трае 5 минути.

Башка со толку оптеретување неможе а да не добила некоја инфекција, едноставно ..една работа е нагонот а друго физичките,биолошките можности на телото.

Имам сомнеж во приказнава, гољам. За добар тираж се' ќе напишат.

“It’s like having dry skin: You know you shouldn’t scratch it, but when you do it just feels so good."

:tv:

Подобро да си монтира еден дилдо на батерии и да си го смести..кхм.. и цел ден да си го шета во себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom