Никогаш повеќе нема да....

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Сите понекогаш сме рекле дека нема да правиме некои работи во врска со љубовта.
Јас многу пати имам кажано дека повеќе нема да се нервирам и за најситните кавги ама ете не бива.

Кажете вие што сте си рекле дека нема повеќе...

Никогаш повеќе нема да се заљубувам, нема да се замарам со мали глупи и ситни детали кој што прават крупни кавги. Многу работи сум рекол дека никогаш да ги правам, до некој од нив се придржувам но некој секој пат се исти.

Ова е исто како кога тинејџер ќе се опијани една вечер и утредента го боли глава повраќања на инфузија завршува и си вели од денес веќе не пијам. Но нардна недела ете го пак-некој работи во животот се слатки кога се горчливи.

...

Сите понекогаш сме рекле дека нема да правиме некои работи во врска со љубовта.
Јас многу пати имам кажано дека повеќе нема да се нервирам и за најситните кавги ама ете не бива.

Кажете вие што сте си рекле дека нема повеќе...

Си ветив на сама себе дека никогаш повеќе нема да си дозволам да бидам во врска со некој кој нема да ме разбере.
Секако наредниот дечко со кој бев 3 години не ме разбра ... иронијата на животот.

пијам...друго..да паѓам во депресии...да...се нервирам за глупости (yeaaah riiiiight)...и..то..шо знам :)

si rekov deka nikogas poveke nema da si go trosam vremeto na idoti koi nemaat ni troska razbiranje za mene,a jas sekogas sum imala.ama sega postoi covek koj me razbira i jas sum vo oblaci:je:

Никогаш повеќе нема да ја изгубам гордоста пред некој бесчувствителен...

:salut:

...да му речам дека го сакам, оти не го почитува тоооо!

Да кажам што ми лежи на душа на секоја втора. Злоупотреба бе еј..

Никогаш повеќе нема да ја изгубам гордоста пред некој бесчувствителен...

:salut:
:smir:

Да се глупирам и свашта да простувам. Никогаш веќе нема да се заљубам до толку да незнам да проценам што е добро, што лошо. Да не размислувам со главава, да губам памет.

Дека никогаш повеќе нема да правам работи пред да размислам добро дали треба да ги направам,и дека никогаш повеќе нема да и признаам на девојка прв дека нешто ми значи макар и да пукнам во себе(некои жени тоа го злоупотребуваат-кучки) :wink:

...Никогаш повеќе нема да го слушам само срцето, да бидам толку добра и понекогаш да се правам наивна со сила...

Сама на себе си кажав и си ветив дека никогаш повеќе нема да му се јавам, пишам порака и сл. а неможев да останам на тоа...посилно е од мене. Ама ај оди вети му на срцево нешто да прави што не сака...
Боли премногу...

Никогаш повеќе нема да бидам толку себична и лоша....

Nikogash ne sum si rekol nikogash vo vrska so ljubovta :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom