Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
..коај беше свиркана на отаке во ало ало..најубава вечер..прекрасно беше..ниакд нема да ги забраем!!!!!!!:vozbud:

1.коа камион помина преку мене(ја бев легнат, и камионот тргна)
2.коа сестрами по грешка се мавна и се одбаци од ѕид
3.коа место сок испив чаша шампон
4.коа едно девојче го измочаа док спиеше

Има многу вакви моменти и нема место за сите ама еве ќе издвојам неколку:
- моментот кога ја изгубив братучетка ми засекогаш, а никогаш не знаев дека постои се до тој тажен ден,
- 31.12.2008 денот кога се сменив и кога започнав да се дружам со една прекрасна личност,
- моментот кога се запишав на факултет,
- моментите на раѓањата на сите мои внучиња,
- моментот кога сфатив дека сум целосно сама на овој свет и така ќе морам да го поминам животот надевајќи се дека некогаш ќе ја најдам вистинската личност,
- моментите кога се соочив со смртта, ама за среќа ја избегнав.

nikogas nema da go zaboravam denot koga se fativ so licnosta sto ja sakam najmnogu na svetov........

Кога за 1 пат одлучив да ја питам една момичка дали сака да ми биде женска :smir:
Одговорот беше ДА :vozbud:

1.Gubenjeto na najdobrata drugarka :'(
2. Site moi ne-realni ljuboFi :(((
3. Prv den sredno
4. Prviot gradnik hahahahahahahhahahahahaha,uste go pametam so prasinja bese
5.Prvo pijanstvo
lelelee ima kataljarda raboti,ali me mrzi da gi kazam :D:D:baeh:

али правиот момент е коа се преплетоа 2 света.. помеџу мене и вампирчено мое ... ви теквит?

1. Kога прф пат добив прачка по рака.
2. Кога прв пат одлепив од нервоза, се претворив во чудовиште и го искршив стаклото од вратата. Иако си сум ептен peaceful.
3. На -7 седев со еден другар и муабетевме, на клупа пред една гимназија.
4. Кога трчав во 5 саат за да се отрезнам.
5. Кога ми дојде огромна сметка.
6. Кога се пољубивме со типката, што пола(технички) живот ја сакав и вечно ќе ја сакам.

Многу ги има.

11.03.1998 - Денот кога ја загубив една од најпочитуваните личности
18.05.2003 - Кога почувствував неизмерна среќа бидејќи се врати брат ми од странство.
01.09.2000 - прв ден во гимназија. И после деновите се редеа со нови запознавања на најдобрите пријатели што ги имам денес.
И времето кога бев (сум заљубен) Подолг период е тоа.

13.1.1995 Денот кога се роди сестра ми и почна да ми го загрозува животот ама сепак ја сакам премногу
Денот кога си ја расеков устата и почна да ми пага вилицата.Сега е се ок не ми ни текнува баш како беше
17.9.2005 Денот кога победив на Детска Евровизија и коа ми се укажа можноста да ја претставувам Македонија на детски евросонг:vozbud:
20.11.2005.Моето прво летање со авион.
26.11.2005.Денот кога ја претставував Македонија на детски евросонг во белгија:pipi:8место на крај:vozbud:
05.10.2007.Концертот на Тоше на Градски
22.5.2008 Денот коа ми с еоставри една од големите желби да идам на Евровизија како публика:vozbud:
Епа толку се

28.07.2003 :)
07.06.2000 :(
26.12.2002 :(
06.08.2003 :(
20-29.07.2008 :)
има уште другпат ќе додадам:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom