Кога удрив куче. Секој пат кога возам мислам на тоа и сум под притисок.
Пред 5 години, кога се вратив дома и ги чув најчудните и најболните весни на светот... Никој веќе не збори за тоа, ни јас, ама никогаш нема да го заборавам.
Барем 5 ситуации во кои татко ми бил во near-death experience. Дали е среќа што секогаш излегувало добро, или несреќа што такви нешта се случувале... Не знам.
Шо чоек ќе бев, све лоши моменти ќе памтам цел живот, ебате. :jaj:
Добрите, ко да не се случиле, а... :nesum:
Ме пресече сега мор, малдо си ми многу за такви страшотии...:back:
Никогаш ама никогаш баш нема да го заборавам моментот кога ги донесов на свет моите две прекрасни дечиња, и моментот кога му мафтав на гинекологот на бокс со чорапа, ем стискав ем се смеев
Коа ми ги скршија предните заби.
Коа не ме пратија во Оризари.
Првиот ден во Гимназија(peak experience).
Моето прво ego-death искуство.
И толку валјда...
pa neznam sto bi mozel da mi ostane vo sekavanje-no eden nastan vo mojot zivot koga Gospod me spasi i ostanav ziv vecno ke mu bidam blagodaren,dr moment koga milan go pegazi inter so 6-1 i koga gi osvoija titulite vo liga sampioni isto i denot koga ja zapoznav ljubovta vo mojot zivot pred 2godini-pa imalo mn ama sega za sega dosta se.pozz do site:smir:
Никогаш нема да го заборавам моментот кога бевме на Металика со Desire и The Goddess, кога почнуваше One, огномети на сите страни фрчеа и одеднаш се тивко и почнува Џејмс да свири, почна да врне ситен дожд. Бината беше само горе осветлена и капките блескаа на светлината.
Закон!
Ма има толку мн. моменти па ке напишам еден моментално што не можам да го заборавам кога една личност ми призна што чувствува спрема мене работите што ги прави од тогаш за мене
Сцена: училница, 24 деца, една наставничка, галама до даска..праење муабет само со викање, јас озборувам другарка (најнормално, се дерам) и у најлошиот момент, галамата се стишува и ....зини земјо голтни ме...
Никогаш нема да заборавам кога скокав преку огради за во поликлиниката Чаир да си ја видам за прв пат сестра ми
И за жал никогаш нема да заборавам кога татко ми со солзи во очите ми соопшти дека го изгубив мојот омилен братучед. Колку и да е болен моментот ми е врежан во срцето. Го мразам тој ден, тој час, таа минута ...
bev so nego i se custvuvav tolku sigurna vo negovata pregratka me razneznuvaa negovite baknezi negoviot glas mi predizvikuvase nezno ezenje na moeto telo
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.